Nu a oprit la „Stop“ și a rănit două persoane

Nu a oprit la „Stop“ și a rănit două persoane
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Pentru că nu a oprit la indicatorul „Stop“, un șofer a forțat intrarea într-o intersecție și a provocat un accident rutier în urma căruia a rănit două persoane și a avariat mai multe autoturisme.

Accidentul rutier s-a produs sâmbătă, 11 noiembrie 2023, în interiorul localității Oancea, din județul Galați, și s-a soldat cu două victime. Polițiștii de la Târgu Bujor, sosiți la fața locului, au stabilit faptul că, în timp ce conducea un autoturism pe strada Dealului, din comuna Oancea, când a ajuns la intersecția cu Drumul Național 26, un bărbat, cu vârsta de 54 de ani, din municipiul Galați, ar fi pătruns pe drumul național fără a opri la „Stop“. În acel moment, a acroșat un autoturism, care era condus de un bărbat de 29 de ani și care venea dinspre localitatea Cavadinești către municipiul Galați. În urma impactului, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat în partea dreaptă a direcției sale de deplasare, unde a lovit două autoturisme, care erau parcate în afara părții carosabile, precum și o femeie, de 52 de ani, care mergea pe jos prin zona respectivă.

”În urma evenimentului rutier a rezultat avarierea celor patru autoturisme și rănirea conducătorului auto de 29 de ani și a femeii, care au fost preluați și transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Cei doi conducători auto dețin permise de conducere valabile, iar la testarea alcoolscop rezultatele au fost negative. A fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă”, spune agent șef principal Ciprian Stoica, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Galați

Citit 3905 ori Ultima modificare Luni, 13 Noiembrie 2023 18:24

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.