Accident pe strada Domnească. Două autoturisme au ajuns pe trotuar (FOTO)

Accident pe strada Domnească. Două autoturisme au ajuns pe trotuar (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(45 voturi)

UPDATE. Accidentul rutier produs sâmbătă, 3 februarie, în zona centrală a Galațiului, s-a soldat cu rănirea gravă a cinci persoane, trei dintre victime fiind copii cu vârste de 2, 5 și 7 ani. Oamenii legii prezenţi la faţa locului au declarat: „În data de 3 februarie 2024, la ora 16:11, polițiștii Biroului Rutier Galați au fost sesizați prin apel la 112 cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe strada Domnească din municipiul Galați, soldat cu rănirea a cinci persoane.

Din primele cercetări, aceștia au stabilit că un autoturism condus de o femeie în vârstă de 25 de ani, din Galați, în timp ce se deplasa pe strada Fraternității, dinspre strada Nicolae Bălcescu către strada Alexandru Ioan Cuza, când a ajuns în intersecția cu strada Domnească, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 21 de ani, din Galați, care avea direcția de deplasare dinspre strada Brăilei către strada Lahovari. În urma impactului, ambele autoturisme au fost proiectate pe trotuar, autoturismul condus de femeie răsturnându-se. Cei doi conducători auto și trei minori (doi pasageri în autoturismul condus de femeie și unul care se afla în maşina condusă de bărbat) au fost răniți ușor. Unul dintre minori a fost preluat de echipajul medical venit la fața locului și a fost transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență ”Sfântul Apostol Andrei” Galați, în vederea primirii de îngrijiri medicale. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. În cauză, a fost deschis dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a spus comisar șef de poliție Felicia Tudoran.


Un accident rutier s-a produs sâmbătă, 3 februarie 2024, pe strada Domnească, în apropierea Winmarkt Galaţi. Două autoturisme au intrat în coliziune şi au ajuns pe trotuar. Unul dintre ele s-a răsturnat. Potrivit informaţiilor transmise, în accident au fost implicate cinci persoane, doi adulţi şi trei minori.

La faţa locului s-au deplasat o autospecială pentru descarcerare grea, o autospecială pentru stins incendii, un echipaj SMURD din cadrul Detaşamentului de Pompieri Galaţi şi două ambulanţe.

Vom reveni cu informaţii.

Citit 11644 ori Ultima modificare Sâmbătă, 03 Februarie 2024 21:19

2 comentarii

  • postat de Nicolae Ceausescu
    Sâmbătă, 03 Februarie 2024 19:21
    213.233.88.***
    Cel puțin unul dintre soferi este iresponsabil.
    Trebuie sa ai probleme dacă alegi sa conduci cu viteza când ai copiii lângă tine.
    Cu etilotest-ul i-au testat.
    Cu drugtest-ul nu era necesar?
    2
    66
  • postat de Galatiul arata ca dupa razboi, fara sa fi trecut printr-unul. Pacat!
    Sâmbătă, 03 Februarie 2024 17:42
    86.124.202.***
    Bine ca n-au fost victime din persoanele care s-ar fi putut afla pe trotuar.
    Populatia iese doar la Mall, singurul loc de adunare din Galati.

    Urat oras avem!
    Cablurile alea ce atarna pe stalpi, peretii mazgaliti ai cladirilor... arata ca o mahala insalubra din India.
    Ai reusit, Betonel! Bravo!
    15
    108

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.