25 de gălăţeni, prinşi în timp ce practicau jocuri de noroc ilegale (VIDEO)

25 de gălăţeni, prinşi în timp ce practicau jocuri de noroc ilegale (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(28 voturi)

O descindere de amploare a avut loc, sâmbătă seară, în municipiul Galați, 25 de persoane fiind depistate în timp ce practicau jocuri de noroc ilegale, sumele confiscate de la participanţi ridicându-se la peste 65.000 de lei.

În jurul orei 23.30, polițiștii de la secțiile 1-5 și de la Biroul Rutier, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale și al jandarmilor, au descins la o locație de pe bulevardul George Coșbuc din municipiul Galați, unde existau informaţii cu privire la faptul că mai multe persoane ar fi organizat și participat la jocuri de noroc, altele decât cele autorizate.

"În sediul respectiv au fost depistați 25 de bărbați, cu vârste cuprinse între 20 și 60 de ani, cărora le-au fost efectuate controale corporale pentru a preveni posibila ascundere a mijloacelor utilizate în activitățile ilegale, precum și pentru a asigura securitatea participanților și a forțelor de ordine. În timpul intervenției, au fost controlate și 14 autovehicule aflate în proximitate, iar în urma verificărilor au fost găsite patru cuțite de diferite dimensiuni. Acestea au fost ridicate în vederea confiscării, în conformitate cu legislația în vigoare. De asemenea, au fost ridicate sumele de bani aflate în posesia participanților la activitățile ilegale, în valoare totală de 9.000 de euro și 21.313 lei, a transmis agent-șef principal Ciprian Stoica, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Galați.

După identificare, persoanele au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Galați, pentru verificări suplimentare și pentru implementarea în bazele de date ale Poliției. Totodată, a fost luată măsura sancționării contravenționale cu amendă față de toți participanții, în baza prevederilor Legii 61/1991, pentru încălcarea normelor de conviețuire socială, a ordinii şi liniștii publice, valoarea totală a acestora fiind de 37.500 de lei, a mai informat purtătorul de cuvânt al Poliției Galați.

Media

Citit 10362 ori Ultima modificare Duminică, 31 Martie 2024 18:12

4 comentarii

  • postat de Andrei
    Luni, 01 Aprilie 2024 11:24
    86.120.162.***
    O armata de polițiști ca să dea niște amenzi?!!! Operațiunea ****!!!!
    2
    11
  • postat de Vasile...
    Luni, 01 Aprilie 2024 06:59
    5.14.131.***
    Cine te-a informat, te-a informat prost...
    Cel ce știe să ,,dea" drumul la sânge o face și cu un cater și i se duce vestea de,,cuțitar"! Ăla ce poartă cuțitul ca fanionul la fotbal, dă odată și se duce ..ci de ani la cușcă! ?
    9
    6
  • postat de Goe
    Luni, 01 Aprilie 2024 06:09
    109.166.135.***
    O descindere in masa cu participarea politiei rutiere !
    0
    16
  • postat de Oarecare
    Duminică, 31 Martie 2024 18:52
    5.13.155.***
    Mafiotii.....,daca nu le convenea ceva foloseau cutitul din dotare ori unde se vor si in orce loc , cutitul usor curbat si cu varf ascutit ca sa strapunga foarte usor orce material pina la os, o moarte iute si fulgeratoare.O lege drastica celor ce detin astfel de arme albe.
    9
    65

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro