BAIA PUBLICĂ din Galați a fost INAUGURATĂ, dar rămâne ÎNCHISĂ! Care este MOTIVUL

BAIA PUBLICĂ din Galați a fost INAUGURATĂ, dar rămâne ÎNCHISĂ! Care este MOTIVUL
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Finalizată încă de pe 1 aprilie, Baia Publică din incinta Băii Comunale a fost inaugurată, ieri, 19 aprilie, de primarul Marius Stan, într-un mod atipic: nu prin tăierea panglicii tricolore, ci prin înnodarea ei! Motivul? Baia Publică nu poate funcţiona pentru că nu are personal şi nici administrator: „Un grup de consilieri locali s-a opus vehement, respingând proiectul care stabilea că trebuie angajate câteva îngrijitoare, spălătorese, pentru a face baia funcţională. Motiv pentru care am zis că nu e cazul să tăiem panglica, ci să o legăm!”, a explicat Marius Stan.

Edilul a trecut în revistă cele 19 cabine dotate cu căzi de baie şi toalete, patru cabine dotate cu duş şi toaletă (o cabină specială pentru persoanele cu dizabilităţi), vestiarele, garderoba, sala de aşteptare dotată cu televizor şi un sistem audio menit să difuzeze muzică ambientală, sauna pentru femei şi sauna pentru bărbaţi, cabinetul de masaj şi bazinul de relaxare şi s-a declarat mulţumit.

„Arată impecabil! E o baie publică mai mult decât decentă, cu preţuri la fel. O investiţie care sper ca de săptămâna viitoare să fie funcţională, ca să aibă acces şi publicul într-o baie care stă închisă de aproape 20 de ani! Nu mă îndoiesc că le va reveni înţelepciunea stimabililor consilieri care au întârziat cu o lună darea în folosinţă a acestui obiectiv", a spus Stan care, astăzi, 20 aprilie, va supune din nou votului aleşilor locali organigrama Băii Publice.

Reamintim că Baia Publică este o investiţie de 4,73 milioane de lei (TVA inclus).

Citit 2889 ori Ultima modificare Luni, 02 Ianuarie 2023 11:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.