Apă Canal lasă prăpăd pe unde trece/ Maldăre de pământ şi pietre, "uitate" pe trotuar (FOTO)
Foto: Foto: Marius Negri

Apă Canal lasă prăpăd pe unde trece/ Maldăre de pământ şi pietre, "uitate" pe trotuar (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Mai mulţi gălăţeni care locuiesc în Vadul Cărăbuş, din Valea Oraşului, sunt foc şi pară pe Apă Canal, după ce operatorul de apă rece şi canalizare le-a transformat trotuarul din imediata apropiere a caselor în depozit de pământ, pietroaie şi bucăţi de asfalt. Pe termen scurt, după cum au recunoscut şi oamenii care ne-au sesizat, nu ar fi constituit o problemă, în condiţiile în care societatea avea de executat o serie de lucrări. Numai că, după ce au instalat un cilindru în pământ, reprezentanţii Apă Canal s-au făcut nevăzuţi şi nici că au mai revenit, lăsând descoperită o groapă, săpată în asfalt, iar în jurul ei numai movile din pământ. Deşi au apelat, în repetate rânduri, dispeceratul societăţii, reprezentanţii Apă Canal nici că au luat vreo măsură, motiv pentru care oamenii aşteaptă de mai bine de trei luni ca societatea de utilităţi publice să intervină pentru a finaliza lucrarea şi a curăţa zona.
"Din câte am înţeles, ei au lucrat aici pentru a monta nişte aparate de citire, apometre, numai că au introdus un cilindru în pământ şi cam la asta s-a rezumat tot. Au plecat şi nici că s-au mai întors. Şi-aşa străduţa este îngustă, mai încurcă accesul şi pământul, şi pietrele lăsate de ei. Este bătaie de joc. Am sunat de foarte multe ori la dispecerat, dar degeaba, numai amânări. Am vorbit cu un domn Iancu, de la Apă Canal, care mi-a spus că va lua legătura cu cei care au lucrat, dar nu s-a întâmplat nimic. Se poate aşa ceva? A fost şi mai rău, dar am intervenit noi. Ne-au lăsat maldăr de pământ până în dreptul scărilor de acces în casă. Am luat noi din el şi l-am aruncat, că altfel nici să intrăm în casă nu puteam. Ditamai mormanul, praf de nedescris. Stăm din luna aprilie cu mizeria şi mormanele de gunoi la nas. Poate suntem noi mai necăjiţi în zona asta, dar nu ne place să trăim în mizerie şi să-şi bată joc de noi. Nu ai însă cu cine vorbi”, ne-a spus, revoltată, Georgeta State.
Reprezentanţii Apă Canal nu au putut fi contactaţi pentru a ne spune când şi cum vor rezolva problemele semnalate de oameni, însă vom reveni cu un punct de vedere al operatorului, când îl vom obţine.

Citit 4431 ori Ultima modificare Luni, 11 Iulie 2016 17:02

3 comentarii

 • postat de ella
  Marți, 12 Iulie 2016 17:28
  89.136.187.***
  E o mizerie ce se intimpla in acest oras.Noi platim pentru niste servicii ce nu sint onorate de anumite institutii.Bine ca au angajati ce iau salarii de sute de mii de lei vachi si nu fac nimic.Pur si simplu e bataie de joc in acest oras si in aceasta tara.
  1
  4
  Raportează
 • postat de Nelu Cosor
  Marți, 12 Iulie 2016 12:07
  109.99.197.***
  Puneti mana pe lopeti, luati moluzul si aruncati-l in canalizari peste eventualele apometre pe care le-au montat.
  P-orma puneti capacele la loc si aia e.
  0
  14
  Raportează
 • postat de MI1234
  Marți, 12 Iulie 2016 08:35
  86.34.187.***
  Cei de la Apa-Canal sint niste japcari si niste mafioti. Au preluat distributia de apa din Com Branistea, nu au facut nici o investitie, dar au crescut pretul apei de la 2 lei m3 la 4,2 lei m3. Nu inteleg cum de cetatenii corecti din acest sat accepta aceasta mizerie. Si primarul comunei cred ca este implicat in aceasta poveste. Eu o sa fac o sesizare si la protectia conumatorului sa vedem ce opinie au acestia.
  1
  15
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.