UPDATE. Imagini VIDEO cu momentul IMPACTULUI UCIGAȘ de pe strada Brăilei! Fiul unui cunoscut afacerist, implicat în TRAGEDIE
Foto: Sursa foto: GSDG

UPDATE. Imagini VIDEO cu momentul IMPACTULUI UCIGAȘ de pe strada Brăilei! Fiul unui cunoscut afacerist, implicat în TRAGEDIE
Evaluaţi acest articol
(64 voturi)

Tânărul, de 19 ani, nu a mai putut evita impactul cu maşina care i-a tăiat calea


UPDATE, 27 septembrie: La câteva zile de la unul dintre cele mai teribil episoade înregistrate în traficul rutier din municipiul Galaţi, ies la iveală o serie de detalii legate de identitatea celor implicaţi. În accidentul petrecut sâmbătă după-amiază vizavi de sediul IPJ Galaţi, şi-a pierdut viaţa un gălăţean în vârstă de 31 de ani, pe nume Laurenţiu Căpraru.

Bărbatul, aflat la volanul unui Seat, a virat stânga de pe Brăilei pentru a intra pe Regiment 11 Siret. Fie nu s-a asigurat suficient, fie a crezut că are timp să treacă prin calea maşinilor care plecau de la semafor, cert este că a ajuns pe banda unu a străzii Brăilei, chiar în momentul în care, dinspre Inelul de Rocadă, venea un BMW X6. Impactul a fost inevitabil, aşa cum reiese şi din imaginile surprinse pe o înregistrare video la faţa locului, Seatul fiind aruncat mai mult de 50 de metri. La rândul său, BMW-ul, potrivit unor informaţii, deocamdată neoficiale, ar aparţine "moştenirii" lăsate de omul de afaceri Cătălin Chelu, decedat în urmă cu doi ani.

La volanul bolidului se afla, se pare, fiul acestuia, Cătălin, în vârstă de 19 ani, rănit uşor, la rândul său, după ce maşina i s-a răsturnat în urma ciocnirii cu autoturismul Seat.

Primele cercetări, care au precedat deschiderea dosarului penal pentru ucidere din culpă, au arătat ca principală cauză neacordarea de prioritate de către şoferul Seatului, variantă care, dacă va rămâne în picioare până la finalizarea anchetei, va avea ca efect declararea ca vinovat a conducătorului auto decedat şi, implicit, clasarea dosarului. Laurenţiu Căpraru era proaspăt căsătorit şi avea o fetiţă.


ACCIDENT GRAV pe strada Brăilei. Un șofer a MURIT în urma coliziunii dintre două mașini

Un eveniment rutier extrem de grav a avut loc sâmbătă după amiază, 24 septembrie, pe strada Brăilei, chiar în faţa Inspectoratului Judeţean de Poliţie. Cauza oficială a accidentului soldat cu moartea unui gălăţean de 31 de ani este o neasigurare corespunzătoare care a făcut ca un autoturism de mici dimensiuni să fie strivit de un SUV. Potrivit informaţiilor reţinute la faţa locului de anchetatori, impactul a fost posibil după ce bărbatul de 31 de ani, aflat la volanul unui Seat, a virat stânga de pe Brăilei pentru a intra pe strada Regiment 11 Siret.

Din câte se pare, nu s-ar fi asigurat şi a "tăiat" strada Brăilei chiar în momentul în care prin zonă trecea un BMW, care venea dinspre Inelul de Rocadă şi care era condus de un tânăr de numai 19 ani.  Seatul nu a avut nicio şansă în calea bolidului despre care martorii la impact susţin că circula cu viteză. A fost izbit în plin de maşina germană, care s-a răsturnat şi s-a oprit pe capotă, strivindu-l, în interior, pe şoferul de 31 de ani.  Acesta a decedat la scurt timp după ce a fost scos din autoturism de echipajele de la SMURD şi Descarcerare.

"Şoferul autoturismului BMW s-a ales cu leziuni uşoare. Ca urmare a decesului celuilalt conducător auto, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă", ne-a declarat cms. şef Ştefan Gohoreanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi. Pe durata cercetărilor la faţa locului, traficul rutier pe cea mai importantă arteră a Galaţiului a fost deviat pe străzile secundare.

Citit 137003 ori Ultima modificare Miercuri, 14 Iunie 2023 23:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.