ACOPERIȘUL Pavilionului administrativ din Parcul Industrial a CEDAT

ACOPERIȘUL Pavilionului administrativ din Parcul Industrial a CEDAT
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Deşi zace pustiu şi rece ca un mausoleu, încă de când a fost dat în folosinţă, Pavilionul Administrativ din Parcul Industrial are nevoie de reparaţii. Nu, nu pentru că investitorii ar fi rupt uşa din ţâţâni, nerăbdători să închirieze un spaţiu sau o parcelă de teren!

Potrivit anunţului postat pe portalul propriu, Primăria Galaţi a lansat o achiziţie publică pentru "Reparaţii învelitoare Pavilion Administrativ Parc Industrial", cu o valoare estimată de 84.000 de lei fără TVA, şi aşteaptă ofertele până pe 25 mai. Criteriul de atribuire a contractului va fi preţul cel mai scăzut.

Din păcate, surprinzător sau nu, nu am putut afla de la Costică Voicu, directorul Industrial Parc SRL, societatea care administrează Parcul, ce probleme are acoperişul clădirii administrative şi de ce sunt necesare reparaţiile. Managerul ne-a declarat că nu ştie situaţia, pentru că pavilionul nu i-a fost predat în administrare. Conform Primăriei, o furtună a avariat acoperişul şi acesta necesită reparaţii.

În ceea ce priveşte investitorii din Parcul Industrial, potrivit lui Costică Voicu, până acum au fost încheiate trei contracte.

Citit 4307 ori Ultima modificare Marți, 23 Mai 2017 00:03

3 comentarii

 • postat de Tirpitz
  Marți, 23 Mai 2017 09:41
  Costica Voicu e policalificatul, nu? Omul care a facut facultati in paralel si masterate, toate in domenii diferite dar la aceeasi institutie de invatamint. Oameni buni, cititi CV-ul acestui personaj super calificat si care, ce realizari are sau cite proiecte europene o fi gindit, si sta de ani si ani pe functii inalte. E dr. ing. titlul asta i-a fost acordat tot de Univ. Dunarea de Jos din Gl, univ. care de altfel i-a acordat toate diplomele posibile, de licenta, de masterat...si bietul om venea de la un liceu industrial din Tecuci si uite ce cariera si-a construit. Cred ca daca il intreaba cineva de fiecare diploma in parte si ce a studiat, e habarnist totalmente. Numai in perioada 2009-2010 si-a tras 6 diplome, sase?!!!!? De la terminarea unui liceu industrial la tehnica sudurii, mai mult ca sigur la seral si cu timpul a colectionat diplome de licenta, de masterate, de doctorate, cred ca nu i-a scapat nici o sectie din univ. galateana, si toate astea in timpul serviciului, nu? .Diplome multe si minte putina te ridica pe cele mai inalte culmi in Ro .
  0
  24
  Raportează
 • postat de Mai bine se muta Primăria în acel pavilion, pentru economie la bani.
  Marți, 23 Mai 2017 05:49
  Nu era rău ca Primăria Galați să se fi mutat în pavilionul administrativ al Parcului Industrial, mai făceam economie la bani, doar ne împrumutăm să mai existăm, tot din banii gălățeanului, taxe și impozite.
  0
  21
  Raportează
 • postat de icsulescu
  Marți, 23 Mai 2017 02:09
  Eu stiam de ... ZERO contracte in ultimii 10 ani ... ... ...
  Voicu n-a facut niciodata dovada nici macar a unui contract!
  0
  16
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.