ACOPERIȘUL Pavilionului administrativ din Parcul Industrial a CEDAT

ACOPERIȘUL Pavilionului administrativ din Parcul Industrial a CEDAT
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Deşi zace pustiu şi rece ca un mausoleu, încă de când a fost dat în folosinţă, Pavilionul Administrativ din Parcul Industrial are nevoie de reparaţii. Nu, nu pentru că investitorii ar fi rupt uşa din ţâţâni, nerăbdători să închirieze un spaţiu sau o parcelă de teren!

Potrivit anunţului postat pe portalul propriu, Primăria Galaţi a lansat o achiziţie publică pentru "Reparaţii învelitoare Pavilion Administrativ Parc Industrial", cu o valoare estimată de 84.000 de lei fără TVA, şi aşteaptă ofertele până pe 25 mai. Criteriul de atribuire a contractului va fi preţul cel mai scăzut.

Din păcate, surprinzător sau nu, nu am putut afla de la Costică Voicu, directorul Industrial Parc SRL, societatea care administrează Parcul, ce probleme are acoperişul clădirii administrative şi de ce sunt necesare reparaţiile. Managerul ne-a declarat că nu ştie situaţia, pentru că pavilionul nu i-a fost predat în administrare. Conform Primăriei, o furtună a avariat acoperişul şi acesta necesită reparaţii.

În ceea ce priveşte investitorii din Parcul Industrial, potrivit lui Costică Voicu, până acum au fost încheiate trei contracte.

Citit 4536 ori Ultima modificare Luni, 12 Iunie 2023 14:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.