Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
7 comentarii

Potrivit unui comunicat de presă remis redacţiei, vineri, 29 septembrie 2017, în intervalul orar 6,00 – 13,00 accesul autovehiculelor dinspre Tecuci către Brăila va fi interzis pe bulevardul Dunărea. „Ruta pe care se va putea circula este: strada Brăilei – bulevardul Oţelarilor – bulevardul Galaţi. Traficul rutier dinspre bulevardul Oţelarilor către Brăila se va desfăşura pe contrasens, urmând a fi folosită o singură bandă pentru ambele sensuri de mers”, precizează Biroul de presă al Primăriei Galaţi.

Conform aceleiaşi surse, tot vineri, 29 septembrie 2017, în intervalul orar 13,00 – 18,00 conducătorii auto sunt avertizaţi că vor avea acces pe contrasens pe calea rutieră dinspre Brăila spre Galaţi (se va folosi aceeaşi bandă de mers pentru ambele sensuri). Restricţiile sunt necesare pentru că la intersecţia B-dului Galaţi cu B-dul Dunărea se vor executa lucrări de asfaltare în zona sensului giratoriu.

„Recomandarea pentru conducătorii auto care merg către Brăila este să folosească ruta ocolitoare Tirighina – Şendreni (drumul vechi). Echipaje ale Poliţiei Locale vor fi prezente pentru a dirija, la nevoie, circulaţia în intervalul amintit. Primăria municipiului Galaţi le mulţumeşte conducătorilor auto pentru înţelegere”, se mai arată în comunicat.

Rute deviate

Din cauza lucrărilor executate vor fi deviate traseele de autobuz 10, 14, 29 şi 105. Astfel, traseul 10 va circula pe ruta Cartierul Dimitrie Cantemir – bulevardul Galaţi – strada Oţelarilor - strada Brăilei, fără intrare pe bulevardul Dunărea. Traseul 14 va urma: Drumul de Centură – strada Brăilei – strada Oţelarilor – capăt troleibuz, fără intrare pe bulevardul Dunărea. Iar traseele 29 şi 105 vor circula pe ruta: capăt troleibuz – strada Oţelarilor – strada Brăilei - sensul giratoriu de la ieşirea spre Tecuci – strada Brăilei, la tur, respectiv strada Brăilei – sensul giratoriu de la ieşirea spre Tecuci – strada Brăilei – strada Oţelarilor – capăt troleibuz la retur.

Citit 6687 ori Ultima modificare Vineri, 29 Septembrie 2017 09:51

7 comentarii

 • postat de Mihai Vineri, 29 Septembrie 2017 17:51 86.124.201.*** Link la comentariu
  0
  1

  Sau poate se desfiinteaza cotetele ale de vulcanizari din dreptul sensului, asa nu se mai bloacheaza traficul din cauza masinilor care opresc in curba sau pe trecere, lucru pe care Politia Locala sau Rutiera nu-l observa cand trec pe acolo, ca sa nu mai spun ca daca plimbi copilul cu carutul faci slalom printre masinile urcate pe trotuar venite la vulcanizare.

  Raportează
 • postat de Gogu Vineri, 29 Septembrie 2017 16:52 82.76.10.*** Link la comentariu
  0
  0

  Nu ar strica niste separatoare de sens (acele MINUNATE BORDURI ROSII) in zona scuarului de la Magnus si statia peco, pentru a FLUIDIZA INTRADEVAR circulatia in dreptul intrarii spre, respectiv iesirii dinspre, Piata din Micro 20, pentru ca in rest regulile de circulatie se mentin si circulatia se pastreaza. COCALARII si SMECHERII si dupa modificarile de marcaje NU RESPECTA regulile de circulatie.

  Raportează
 • postat de Marian Vineri, 29 Septembrie 2017 16:35 84.117.46.*** Link la comentariu
  0
  1

  Propun un experiment cu o masina a redactiei: Mergeti dinspre Micro20(covrigaria Dana) catre scoala nr 3... imaginati-va ca nu cititi presa in ziua respectiva...si vedeti cum ajungeti la scoala. Va dau un indiciu... implica o vizita pe la Auchan si-apoi la Kaufland.
  Oare chiar era greu sa puna naibii un semn undeva pe strada aia sa inteleaga soferii ca odata ce-au trecut de fostul cozamin trebuie musai sa ajunga la iesirea din oras? Zici ca suntem primitivi, jur.
  Cand m-am intors (in drum spre Kaufland, de la auchan...) i-am intrebat pe domnii politisti de unde stiu soferii din sirul de autovehicule care merge spre braila ca n-au voie / n-au unde sa mai faca stanga/dreapta. Raspunsul : Sunt conducatori de autovehicul...se orienteaza ei. Si o intrebare pertinenta ar fi.. "dupa ce?". Ca ultima data cand am facut eu scoala auto, am invatat ca tre` sa ne orientam dupa semne.
  Hai succes! Romania, te iubesc!

  Raportează
 • postat de galateanu Vineri, 29 Septembrie 2017 11:29 82.208.137.*** Link la comentariu
  1
  10

  Ar fi FOARTE BINE ca in jurul sensurilor giratoare sa se demoleze si primul rind de blocuri, dupa cit de mari in diametru s-au construit (inclusiv si acel plus la diametru in jur de aproximativ 1 metru). Ar fi foarte bine de aflat daca cel (cei) care a(au) dat aprobarile au actiuni la firmele de prelucrare si /sau comercializare a carburantilor. Chiar daca s-a facut marcaj linie continua in dreptul statiei peco din Micro 20, marcajul stradal TOT este calcat de cocalari la intrarea spre respectiv iesirea dinspre Piata din Micro 20. La iesire dinspre piata din Micro 20 lipseste indicatorul obligatoriu la dreapta.

  Raportează
 • postat de Brighila Costica Vineri, 29 Septembrie 2017 08:04 86.34.187.*** Link la comentariu
  11
  23

  Bine ca nu am fost anunțati pe 30 sept. ....! Au fost date peste cap traseele 10,14,29 și 105...lumea aștepta în stații pe bulevardul DUNĂREA , fără nici un anunț afișat la vedere. RUȘINEEEEE !

  Raportează
 • postat de Catalin Vineri, 29 Septembrie 2017 06:17 213.233.85.*** Link la comentariu
  11
  17

  Foarte frumos din partea primariei pentru faptul ca deviati traseele autobuzelor fara sa ne avizati si pe noi din timp. Cea mai proasta firma de transport in comun din tara. FELICITARI D'LE PRIMAR !!!

  Raportează
 • postat de Titi Joi, 28 Septembrie 2017 22:01 82.137.15.*** Link la comentariu
  11
  23

  Multumim din inima primariei si domnului primar Pucheanu pentru infatisarea noua pe care a dat-o intrarii in oras! Cand va fi gata va fi o adevarata minune! Poate se amenajeaza ceva si la vulcanizare, o alveola ceva ca sa ni se mai opreasca masinile in curba. Ca vulcanizarea e buna acolo.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.