Un tânăr de 17 ani a murit într-un accident provocat de un şofer fără permis

Un tânăr de 17 ani a murit într-un accident provocat de un şofer fără permis
Evaluaţi acest articol
(16 voturi)

Accident mortal produs pe DJ251A pe raza localităţii Matca. Un adolescent de 17 ani şi-a pierdut viaţa, iar un altul de aceeaşi vârstă a ajuns la spitalul din Tecuci.

Totul din cauza unui tânăr de 25 de ani care s-a urcat la volan, deşi n-avea permis de conducere. Şoferul care conducea spre Tecuci a pierdut controlul asupra direcţiei de mers. Maşina a intrat pe contrasens, a derapat şi a ieşit în afara părţii carosabile. Partea din spate a autoturismului i-a acroşat pe cei doi adolescenţi care se aflau pe marginea şoselei. Impactul a fost fatal pentru unul dintre aceştia în ciuda eforturilor depuse de medicii sosiţi la faţa locului.

În urma tragediei, şoferul de 25 ani a fugit de la locul accidentului. A fost identificat de poliţişti şi prins pe raza localităţii Matca. Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă, sub acuzaţia de ucidere şi vătămare corporală din culpă, conducere fără permis şi fugă de la locul accidentului.

Citit 30355 ori Ultima modificare Joi, 08 Iunie 2023 23:47

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.