FINANȚAREA cluburilor sportive, din nou la mâna aleşilor

FINANȚAREA cluburilor sportive, din nou la mâna aleşilor
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Pe masa aleşilor locali au ajuns, spre dezbatere şi aprobare, opt proiecte de hotărâre privind suplimentarea, printr-un nou act adiţional, a finanţărilor acordate cluburilor sportive gălăţene. Pe listă se află şi Clubul Sportiv Phoenix Galaţi, Clubul Sportiv Municipal Dunărea, Asociaţia Rugby Club Municipal Galaţi, dar şi Club Şah Diana Galaţi şi Club Sportiv Şah Club Galaţi.

Potrivit surselor noastre, sumele care ar urma să fie alocate sportului se situează între 10.000 de lei şi 350.000 de lei.

Nu trebuie uitat că, la ultima şedinţă ordinară a Consiliului Local, finanţarea sportului a stârnit vii dispute ca să nu spunem un scandal în toată regula. Cu toate acestea, primarul Ionuţ Pucheanu le va propune aleşilor, la şedinţa de luni, 27 noiembrie, aprobarea acestor proiecte de hotărâre: "Nu este normal ca din cauza orgoliilor a nervilor sau a supărărilor noastre să sufere cluburi sportive, suporteri şi poate întregi generaţii de viitori sportivi. Încercăm, din puţinul pe care îl mai avem, să mulţumim pe cât mai mulţi. Singura sumă pentru care - trebuie să recunosc - am insistat, a fost cea propusă pentru Phoenix. În ceea ce priveşte restul banilor, alocările au fost strict la latitudinea consilierilor”, ne-a declarat primarul Ionuţ Pucheanu.

Rămâne de văzut ce vor decide aleşii la şedinţa ordinară de luni.

Citit 3384 ori Ultima modificare Joi, 08 Iunie 2023 23:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.