Şantierele nu au vacanţă. FOTOREPORTAJ
Foto: Iulia Kelt

Şantierele nu au vacanţă. FOTOREPORTAJ
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

Munca era în toi, ieri, pe majoritatea şantierele din oraş, chiar şi în zi sărbătoare. Dacă bugetarii se bucură de minivacanţa de Sfânta Maria, pe care Guvernul le-a acordat-o în această săptămână, sărbătoresc Ziua Marinei, merg la mare, la munte sau la plajă, angajaţii sectorului privat lucrează de zor la fundaţiile viitoarelor drumuri, trotuare, borduri şi esplanade din oraş.

Pe şantierele de pe strada Basarabiei, din centru, din faţa hotelului "Dunărea", dar şi de la ieşirea din Galaţi, în cartierul Micro 19, lucrările nu s-au oprit în această zi de mare sărbătoare religioasă. În cele mai multe dintre locurile pe care le-am vizitat ieri, muncitorii continuau să-şi facă treaba, astfel ca firmele care au câştigat contractele respective să se poată încadra în termenele de timp stabilite pentru finalizare.

În schimb, în jurul amieziil, am găsit şi şantiere unde lucrările erau oprite sau în zonă nu era nici picior de muncitor, ca de exemplu şantierul de la esplanada din cartierul Mazepa I sau cel de lângă Spitalul Judeţean.

În imaginile de mai jos, puteţi vedea cum se muncea pe câteva dintre şantierele din oraş, în zi de sărbătoare.

Citit 4600 ori Ultima modificare Marți, 28 August 2018 00:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.