Terapia VEEDA® , unică în România, disponibilă doar la Art Therapy Galaţi

Terapia VEEDA® , unică în România, disponibilă doar la Art Therapy Galaţi
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Terapia VEEDA®  constă într-un ansamblu de tehnici de masaj terapeutic ce funcţionează în mod uimitor în vindecarea a numeroase probleme de sănătate, pornind de la calmarea şi eliminarea durerilor şi mergând până la reducerea anxietăţii şi a stresului. VEEDA®  este o terapie unică în România, disponibilă în premieră la Galaţi, în cadrul centrului Art Therapy.

Tehnicile terapeutice aplicate prin această metodă au fost inventate, testate şi aduse la rangul de artă, pe parcursul ultimilor 22 de ani, de către Tatiana Vrabie, specialist în masaj terapeutic apreciat la nivel internaţional. Datorită profesionalismului Tatianei Vrabie şi a colegilor terapeuţi formaţi de dumneaei, Art Therapy a devenit, în doar un an şi jumătate de la deschidere, un centru de referinţă nu doar local, ci şi naţional, în medicina alternativă.

Metoda VEEDA®  armonizează organismul pacientului în totalitatea sa

„VEEDA®  este o terapie holistică, non-invazivă, care se ocupă de buna funcţionare a corpului uman, în totalitatea sa, lucrând pe toate planurile: mental, fizic, emoţional, spiritual şi energetic, pentru o bună funcţionare a organismului. Metoda VEEDA®  vitalizează organismul, îl echilibrează şi îl energizează, elimină blocajele şi contracturile, armonizându-l astfel în totalitate. Se elimină durerile şi se caută motivul pentru care ele s-au instalat. Metoda VEEDA®  găseşte cauza problemelor, o analizează şi identifică soluţii pentru eliminarea ei. Reaşează ţesuturile şi reechilibrează postura.

Am pus bazele acestei terapii începând cu anul 1995 şi am practicat-o la Galaţi, până în 2002, când am plecat la Roma. Acolo am continuat să lucrez în acest domeniu, am deschis împreună cu Bogdan, unul dintre fiii mei, un centru, şi am avut mai multe filiale mici în oraş, dar şi în împrejurimi, unde am avut mare succes. A fost greu la început, nu ne cunoştea nimeni, dar am muncit, am fost perseverenţi, am dat rezultate şi am reuşit. Rezultatele vorbesc, iar vorbele oamenilor au adus mereu alţi oameni cu probleme de sănătate la tratament”, a povestit doamna Tatiana Vrabie.

Ce afecţiuni pot fi tratate cu succes

Prin terapia VEEDA®  poate fi tratată cu succes o gamă largă de condiţii medicale: dureri de spate, de cap, de umăr şi braţ, de genunchi şi de şolduri; ameţeli, amorţeli şi furnicături apărute în mâini şi picioare, transpiraţia corporală excesivă şi urât mirositoare, arsurile de stomac, durerile de călcâi, urinări dese pe timpul nopţii (prostatită), mirosul urât al gurii, dureri de cap, tulburări menstruale, impotenţă, transpiraţii abundente ale tălpilor şi ale palmelor, hemoroizi interni şi externi, dereglări ale menopauzei, inflamarea nervului sciatic, migrene, constipaţie, insomnie, depresie, anxietate, hernia de disc şi protruziile discale, discopatii, spondiloză cervicală, sindromul colonului iritabil, boală Crohn, nevralgii, scleroză multiplă, paralizii cerebrale şi autism etc.

Mărturii ale pacienţilor

„Există momente în viaţă când simţi că nu mai poţi, când îţi pierzi orice speranţă şi puterea de a înfrunta viitorul. În acel moment, a apărut în viaţa mea Tatiana Vrabie, îngerul meu, aşa cum îmi place să îi spun. Astăzi, sunt un alt om. După doar două săptămâni de terapie am renăscut psihic, iar corpul meu îmi transmite mulţumire, prin felul cum se simte şi radiază de energie. Datorită Tatianei Vrabie mi-am regăsit puterea fizică şi forţa psihică ca să mă ridic şi să îmi continui parcursul sportiv”, mărturiseşte voleibalista Anamaria Berdilă.

Rareş este un alt pacient căruia terapia Veeda®  i-a schimbat viaţa într-un mod spectaculos. În vârstă de 12 ani, Rareş suferă de paralizie cerebrală. Din cauza condiţiei sale medicale, atunci când a fost adus la centrul Art Therapy, băiatul era spastic, corpul său se mişca involuntar în toate direcţiile, vorbea cu dificultăţi şi îşi folosea mâinile şi picioarele cu dificultate. Putea să meargă doar pe distanţe scurte, nu putea să se îmbrace şi să se dezbrace, neavând forţa şi coordonarea necesare nici măcar pentru a încheia sau descheia nasturii.

"De când face Veeda viaţa lui s-a schimbat, iar mama sa îl vede ca pe un copil normal. A început să scrie, vorbeşte mult mai bine şi mai clar, se încheie şi se descheie la brăţări, nasturi şi fermoare. Se dezbracă şi se îmbracă singur, merge distanţe mari pe jos, îi place foarte mult să alerge. Mănâncă singur, nu mai pierde lichidul din lingură şi îşi nimereşte gura atunci când vrea sa mănânce. Cade foarte rar, iar atunci când se întâmplă se ridică foarte repede, de parcă ar avea un arc în picioare. Îi place să danseze şi o poate face foarte bine

Suntem fericiţi că i-am redat fericirea, sănătatea şi zâmbetutl”, a povestit doamna terapeut Tatiana Vrabie.

Dotări de ultimă generaţie şi un personal dedicat nevoilor pacienţilor

După ani de lucru în Italia, alături de celebrul medic terapeut Mimmo Micarelli, inventatorul terapiei ROI, doamna Tatiana Vrabie a ales să-şi pună la dispoziţia gălăţenilor toate cunoştinţele dobândite în cariera de terapeut. La începutul anului 2017, alături de Dan Stoica, nepotul său de suflet, inventatoarea terapiei VEEDA®  a deschis la Galaţi centrul Art Therapy. Personalul dedicat al clinicii se ghidează după cele mai înalte standarde terapeutice, iar pacienţii sunt întâmpinaţi şi trataţi într-un spaţiu modern, cu dotări de ultimă oră.

Puteţi consulta lista completă a tipurilor de masaj oferite de Art Therapy Center Galaţi pe pagina de internet a centrului www.artaterapiei.ro. Centrul Art Therapy este situat pe strada Traian, numărul 136, vizavi de Starea Civilă, iar informaţii despre terapiile abordate şi promoţii puteţi găsi şi pe pagina de Facebook www.facebook.com/arttherapycentersrl.

(P)

 

 

 

 

Citit 15744 ori Ultima modificare Luni, 20 August 2018 15:37