Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Capsula cu ozon, cel mai modern echipament pentru întreținerea sănătății, la ora actuală, este prezentă în Galați la Policlinica Terra Clinique.

Dispozitivul este de ultimă generație și se utilizează cu succes în întreținerea sănătății, frumuseții, relaxare și  SPA.

Orice țesut vătămat prezintă o oxigenare slabă. Cu ajutorul ozonoterapiei, bazată pe un amestec de oxigen și ozon, țesutului i se oferă, la nivel celular, elementul vital, esențial pentru reparație și revenire la starea de normalitate, de sănătate.

„Ozonul are o mulțime de proprietăți: are acțiune antibacteriană, antifungică, antivirală, este antiinflamator și imunomodulator, optimizează funcțiile organelor, detoxifiază, putând fi folosită în recuperare medicala, în dermatologie și estetică. Această capsulă înglobează 3 terapii: ozonoterapia, terapia cu infraroșii  și fototerapia prin culoare. Ozonoterapia este indicată în cazul afecțiunilor reumatice, precum artroze (coxartroze, gonartroze, spondiloartroze, artroze ale articulațiilor mici), discopatii, hernia de disc vertebral, afecțiuni inflamatorii ale articulațiilor, tendinite, bursite, fibromialgii sau contracturi musculare”, ne explică dr.specialist balneofizioterapeut Adriana Mogosanu.

CUM ACȚIONEAZĂ OZONOTERAPIA ÎN CAZUL BOLILOR REUMATICE?

Printre principalele efecte benefice ale ozonului se numară și oxigenarea masivă a țesuturilor afectate de inflamație și durere, intensificarea circulației sangvine și eliminarea reziduurilor metabolice și a toxinelor din articulațiile aflate în suferință, blocarea secreției substanțelor care autoîntrețin inflamația și durerea, are o acțiune imunomodulatorie asupra întregului organism, stimularea mecanismelor reparatorii în organism, acțiune miorelaxantă și prin aceasta creșterea mobilității articulare și ameliorarea funcției acestora.

Odată cu ozonul introdus în saună, un alt generator produce radiații infraroșii care alimentează interiorul saunei pentru o terapie transdermică, prin efectul de căldură crește eficiența terapiei cu ozon. Porii pielii se deschid datorită căldurii mărind potențialul de absorbție. Combinația dintre porii deschiși, căldură și ozon este cea care începe procesul de detoxifiere. Oxigenul activ începe să intracționeze cu toxinele la cel mai înalt potențial de oxidare, favorizând procesul de eliminare al acestora prin piele.

Căldura radiantă penetrează în profunzime țesutul gras și topește grăsimile. Substanțele nocive sunt împinse spre exterior, asigurându-se o excelentă detoxifiere.

Alte indicații:

– prevenție, înfrumusețare, stare de bine;
– înlăturarea grăsimii în exces pe cale naturală fără nici un efort, pentru că odată corpul detoxifiat nu mai are nevoie de grăsimi suplimentare;
– redarea elasticității și tonicității pielii în special după nașteri și după folosirea abuzivă a produselor cometice;
– ajută în tratarea celulitei și a vergeturilor care apar după naștere sau obezitate;
– îmbunătațirea performanței sportive;
– creșterea energiei;
Acest echipament este un dispozitiv wellness ideal pentru întreținerea sănătății și a frumuseșii.

În luna martie, gălățenii pot beneficia la Terra Clinique de o ședință gratuită de ozonoterapie, la 4 sedințe efectuate.

Programări la telefon: 0336 911  sau la adresa clinicii din Str Brăilei, Mazepa (lângă stația Trei Star) .

Mai multe detalii puteți afla și de pe site-ul http://www.terraclinique.ro/ și pe pagina de facebook Terra Clinique.

(P)

Citit 5084 ori Ultima modificare Miercuri, 27 Februarie 2019 11:07