Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
1 comentariu

Ultima săptămână a adus la uşile medicilor de familie sau la camerele de gardă ale spitalelor din judeţul Galaţi 2.364 de pacienţi de toate vârstele, prezentând simptome specifice infecţiilor respiratorii de sezon. Cei mai mulţi dintre pacienţii diagnosticaţi, 760, sunt din categoria preşcolarilor şi elevilor cu vârste de până la 14 ani. Tot copiii, dar mai mici, cu vârste cuprinse între 2 şi 4 ani, sunt şi ei mai afectaţi de pneumonii, 61 fiind depistaţi cu infecţii pulmonare din totalul de 187 de cazuri identificate la nivelul judeţului în ultimele şapte zile. Conform raportărilor, numărul total de afecţiuni respiratorii înregistrate la noi în intervalul 21-27 octombrie este cu 1,7 la sută mai mic decât media naţională. De la debutul perioadei de monitorizare, respectiv începutul lunii octombrie, în judeţul Galaţi au fost înregistrate 9.200 de cazuri de viroze şi 734 de pneumonii, cifre considerate în parametri normali de autorităţile medicale.

Citit 477 ori Ultima modificare Miercuri, 30 Octombrie 2019 17:39

1 comentariu

  • postat de Ion Vineri, 01 Noiembrie 2019 09:25 5.13.192.*** Link la comentariu
    0
    1

    In farmacii inca nu se gaseste vaccinul antigripal, de cca 2-3 saptamani.

    Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro