Măşti pentru persoanele defavorizate. Cinci puncte de distribuţie pentru 15.000 de beneficiari

Măşti pentru persoanele defavorizate. Cinci puncte de distribuţie pentru 15.000 de beneficiari
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Primăria anunţă că în perioada 8 - 10 septembrie se vor distribui măștile de protecție pentru persoanele defavorizate, prin intermediul Direcției de Asistență Socială a Municipiului Galați.

Conform sursei citate, în municipiul Galați sunt cinci puncte de distribuire a măștilor pentru cei 14.778 de beneficiari.

"Astfel, cetățenii care locuiesc în cartierele Centru, Port, zona Gării, Valea Orașului, Mazepa I și Mazepa II se pot adresa la sediul Direcției de Asistență Socială din strada Fraternității nr. 1, bloc Șoim. Gălățenii care locuiesc pe strada Brăilei și în cartierele Țiglina I, II, III, IV și Micro 16, 17,18 se pot adresa punctului de la Parohia "Pogorârea Sfântului Duh", din strada Saturn. Locuitorii cartierelor Micro 19, 20, 21, Barboși, Dimitrie Cantemir se pot prezenta la Asociația Filantropică "Sfântul Antonie cel Mare", din bulevardul Dunărea nr. 70. Cei care locuiesc în cartierele Siderurgiștilor Vest, Aurel Vlaicu, Micro 40, Micro 13B, Filești, Micro 38B, 39A, 39B, 39C pot ridica măștile de la sediul din strada 1 Decembrie 1918 nr. 25. Cetățenii care locuiesc în Piața Centrală, Calea Prutului, Bariera Traian, cartier Traian-Nord se pot adresa Centrului multifuncțional de servicii socio-medicale pentru persoane vârstnice din strada Traian nr. 175”, transmite Primăria.

Pentru ridicarea pachetelor, se vor prezenta actul de identitate al solicitantului și actele de identitate ale membrilor familiei, cuponul de pensie sau certificatul de încadrare într-o categorie de persoane cu handicap.

Citit 2426 ori Ultima modificare Sâmbătă, 12 Septembrie 2020 01:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.