Numărul bolnavilor de COVID-19 creşte continuu. Aproape o sută de gălățeni infectați sunt internați în spital
Foto: Marian Calestru

Numărul bolnavilor de COVID-19 creşte continuu. Aproape o sută de gălățeni infectați sunt internați în spital
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

Unu din 14 gălățeni testați în ultimele 24 de ore a fost declarat purtător al virusului. Galațiul nu a mai bifat niciun deces, iar numărul persoanelor izolate la domiciliu a crescut, la fel ca și cel al bolnavilor care se află în spitale.

Potrivit datelor centralizate de Prefectura Galaţi privind evoluţia cazurilor de infectare cu COVID-19, dintre cei 337 de pacienţi testaţi într-un interval de 24 de ore, 24 au fost declaraţi purtători ai virusului. Numărul total al celor infectaţi a ajuns astfel la 28.224. Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, două persoane au fost reconfirmate.

Din fericire, ziua de luni nu a mai adus niciun deces în rândul pacienţilor aflaţi în stare gravă, numărul victimelor COVID-19 din Galați rămânând astfel 960.

Luni, 6 septembrie, 14 pacienți internați au fost declarați oficial vindecați, ceea ce face ca totalul persoanelor depistate pozitiv și apoi vindecate să crească la 26.934.

În carantină instituționalizată nu se afla, luni, 6 septembrie, nicio persoană, conform aceleiași raportări. În izolare la domiciliu erau 235 de gălăţeni testați pozitiv, iar numărul gălățenilor aflați în carantină la domiciliu scăzuse sub o mie, la 949. În izolare instituționalizată se aflau 95 de bolnavi de COVID-19.

De la începutul pandemiei, în Galaţi au fost efectuate 195.710 teste.

Citit 2571 ori Ultima modificare Joi, 09 Septembrie 2021 00:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.