Farmaciile Hepites, preluate de Myosotis
Foto: Marian Calestru

Farmaciile Hepites, preluate de Myosotis
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Rețeaua de farmacii Myosotis, una dintre firmele gălățene de top, și-a consolidat poziția de jucător regional important în retailul farmaceutic, prin preluarea, în perioada iunie – septembrie, a 21 de unități Hepites din trei județe, majoritatea în localități urbane. Cele 21 de farmacii preluate sunt din județele Galați (nouă), Vrancea (una, în Focșani) și Brăila (11 unități).

„A trebuit să o luăm de la zero, a trebuit să facem și angajări. Le-am rebranduit pe toate, am preluat și personalul care a vrut să rămână – cam jumătate dintre salariați”, ne-a spus prof. univ. dr. Alexandru Chiriac, proprietarul rețelei Myosotis.

Conform acestuia, rețeaua Myosotis a ajuns astfel la aproximativ 150 de farmacii în regiunea de sud-est a României, în județele Galați, Brăila, Vrancea, Tulcea și Constanța. Peste 60 dintre acestea sunt în județul Galați.

Având un număr total de 880 de angajați, Myosotis a fost printre premianții din acest an ai Topului firmelor private gălățene, cu o cifră de afaceri de 223,6 milioane lei și cu un profit brut de 8,42 milioane lei. „De la 1 ianuarie, trecem la mari întreprinderi și vom raporta direct la București”, a afirmat Alexandru Chiriac.  

Anul viitor, în luna mai, Myosotis va aniversa 30 de ani de activitate.

Citit 3303 ori Ultima modificare Joi, 30 Decembrie 2021 19:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.