Trei șoferi băuți, depistați în trafic într-o singură zi

Trei șoferi băuți, depistați în trafic într-o singură zi
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Pentru conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe, trei bărbați din Galați vor răspunde penal.

Primul individ certat cu legea este un bărbat, de 61 de ani, din municipiul Galați. Acesta a fost oprit în trafic de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Galați, pentru nerespectarea regimului legal de viteză, după ce a fost înregistrat de aparatul radar rulând cu viteza de 166 km/h pe DJ 251, pe raza localității Pechea. La testarea pentru alcool s-a constatat că acesta avea o valoare de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat.

"Un alt bărbat, cu vârsta de 56 de ani, din municipiul Galați, a fost oprit în trafic pe strada Basarabiei din municipiul Galați, iar la testarea alcoolscopică, rezultatul a fost de 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Al treilea, cu vârsta de 35 de ani, din comuna Frumușița, a fost oprit în trafic pe strada Macului, din municipiul Galați, iar la testarea alcoolscopică, rezultatul a fost de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat. Precizăm că toți cei trei bărbați au fost conduși și la spital unde le-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei", ne-a declarat agent-șef principal Ciprian Stoica, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Galați.

Citit 5990 ori Ultima modificare Luni, 13 Martie 2023 22:13

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.