Spitalul Județean, în criză de sânge

Spitalul Județean, în criză de sânge
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

La Spitalului Clinic Județean de Urgență "Sfântul Apostol Andrei" din Galați, resursele de sânge sunt insuficiente pentru asigurarea necesarului de transfuzii, atât pentru sălile de operații, cât și pentru celelalte secții ale spitalului. Situația critică a apărut în urma zilelor libere, în care nu s-a putut donat, astfel că stocurile de sânge s-au redus considerabil. Criza de sânge se regăsește în mod special la grupele 0 pozitiv, A pozitiv și B pozitiv.

 

Citit 2832 ori Ultima modificare Joi, 11 Mai 2023 10:51

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro