Contract de 100.000 de lei pentru Centrul de permanenţă medicală

Contract de 100.000 de lei pentru Centrul de permanenţă medicală
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Primăria municipiului Galaţi aşteaptă până astăzi, la prânz, ofertele pentru proiectarea şi execuţia reparaţiilor necesare în vederea înfiinţării unui Centru de permanenţă medicală pe strada Drumul Viilor nr. 14, bloc J4, parter, într-un fost spaţiu comercial al Alcom. Potrivit caietului de sarcini, valoarea estimata a contractului este de 100.000 lei fără TVA, din care 10.000 de lei pentru proiectare şi 90.000 lei pentru execuţia lucrărilor de reparaţii generale şi de renovare.

Conform municipalităţii, spaţiul în suprafaţă de 66,5 metri pătraţi, intrat în proprietatea oraşului printr-un contract de schimb cu SC Alcom SA, are nevoie de recompatimentare conform cerinţelor Direcţiei de Sănătate Publică, asigurarea accesului în interior, amenajarea unui grup sanitar pentru persoanele cu dizabilităţi şi refacerea instalaţiilor electrice, sanitare şi termice având ca sursă de încălzire centrala termică pe gaz metan.

În opinia primarului Ionuţ Pucheanu, prin deschiderea acestui centru de permanenţă în Micro 39, punctele de primiri urgenţe ale spitalelor din oraş ar putea fi degrevate, iar cetăţenii care au nevoie de administrarea unui tratament sub control medical, după orele de program de la cabinetele medicilor de familie, vor putea primi îngrijiri corespunzătoare.

Citit 5042 ori Ultima modificare Marți, 25 Aprilie 2017 01:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.