Testarea organismului, făcută GRATUIT, la Centrul de Întreţinere a Sănătății DANUBE

Testarea organismului, făcută GRATUIT, la Centrul de Întreţinere a Sănătății DANUBE
Evaluaţi acest articol
(28 voturi)

Centrul de Întreţinere a Sănătătii Danube (www.danube-center.ro) și-a deschis porțile în octombrie 2014, în  Galați, la adresa: Strada Basarabiei, colţ cu Strada Ştiinței, Nr. 18 (lângă Facultatea de Nave).

Scopul Centrului este să ajute locuitorii județului Galaţi la crearea unui mod de viaţă mai sănătos.

Gabriela Ciulei, directoarea Centrului, vorbeşte despre rezultate şi despre noile obiective:

Pe parcursul acestor 2 ani şi jumătate, în Centrul nostru s-au realizat următoarele:

-        peste 23.000 de persoane au finalizat teste de sănătate,

-        peste 5.900 de persoane au utilizat aparate medicale şi aparate de medicină complementară gratuit,

-        peste 1.900 de persoane au reuşit să obțină aparatură pentru întreţinerea sănătăţii,  prin care au îmbunătățit starea de sănătate a lor şi a familiilor lor.

Desigur, se aşteaptă pe viitor continuarea dezvoltării, se extinde echipa cu noi angajaţi deoarece trebuie servite tot mai multe persoane, se extinde gama de produse şi serviciile cu cea mai modernă aparatură medicală şi aparatură medicală complementară. Conform calculelor, în acest an, vom contribui la ajutorarea a peste 10.000 de persoane din județul Galați, în ceea ce priveşte starea lor de sănătate.

Momentan, există numeroase soluţii în Centru, la cei care au ajutat la îmbunătăţirea stării de sănătate la sute de mii de oameni în întreaga lume. Una dintre acestea, este tehnologia Celliant dezvoltată în SUA, terapia cu lumină polarizată, a cărui predecesor a primit Premiul Nobel, technologia cu pulsaţia magnetică, terapia cu ozon, apoi folosind tehnologia NASA, una dintre cele mai moderne aparate pentru purificarea apei, cea care filtrează toate impurităţile din apă, mai mult, dacă dorim putem face şi apă alcalină.

Unul dintre cele mai cunoscute servicii este testarea sănătăţii cu aparatul Quantum Rezonance Analyzer. Pe scurt, trebuie să stim că acesta este un aparat de diagnosticare, care evaluează corpul prin vibraţii asupra celulelor corpului. Acest tip de testare câștigă un rol tot mai mare în lume, și este utilizat cu drag atât în medicina tradițională, cât și în medicina naturistă.

Avantajul acestui tip de testare este că merge foarte rapid, primim o imagine totală despre corpul nostru şi arată factorii de risc, unde, în viitor, se poate dezvolta o dereglare, boală, sau o problemă.

Gabriela Ciulei şi echipa sa au scopul ca locuitorii județului Galaţi să prevină şi să păstreze sănătatea, cu această ocazie oferind o oportunitate enormă. Până pe data de 2 iunie, puteţi să faceți testarea organismului gratuit, unde se efectuează următoarele teste:

-        Testarea sistemului cardiovascular şi cerebral

-        Colesterol

-        Glicemie

-        Oxigenarea sângelui

-        Osteoporoză

-        Tiroidă

-        Prostată

 

Pentru testarea gratuită, puteți să vă programați şi la numărul de telefon 0756163512.

Vă așteptăm cu drag şi dorim multă sănătate locuitorilor județului Galați!

(P)

Citit 18904 ori Ultima modificare Joi, 04 Mai 2017 11:52