PISCINA de la Valea Mărului s-a deschis pentru public. ”Cea mai mare din judeţ” (FOTO)
Foto: Iulia Kelt

PISCINA de la Valea Mărului s-a deschis pentru public. ”Cea mai mare din judeţ” (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(52 voturi)

Chiar dacă trăiesc la peste 60 de kilometri de Galaţi, vălmărenii se pot lăuda cu piscină pentru adulţi, bazin pentru copii, restaurant şi hotel de cinci stele, chiar la ei în localitate.

Piscina este numai bună pentru cei ce vor să facă baie şi să se relaxeze într-o zi caldă de vară, dar reprezintă şi un loc perfect de socializare pentru tinerii din localitate. Astfel, vălmărenii nu mai sunt nevoiţi să meargă în alte localităţi, ci pot să se bucure de vară chiar la ei în localitate. Se pot bronza pe un şezlong, cu muzică bună şi un pahar de "lemon" rece, aşa cum îi zice primarul.

Deşi este o proprietate privată, administraţia locală susţine dezvoltarea bazei de agrement, care contribuie la atragerea venitului, dar şi a vizitatorilor. "Când se vorbeşte de Valea Mărului, se vorbeşte frumos. E un lucru foarte bun pentru oameni. După aia vorbim şi de beneficii economice care vin pentru localitate, la buget. La anumite întâlniri, alţi colegi primari mi-au zis să nu mai postez pe Facebook. Că văd alţi săteni şi spun "Uite că la Valea Mărului s-a făcut piscină. La noi de ce nu se face?", spune, cu mândrie, primarul Virgil Doca.

Deschisă la începutul lunii iunie şi autointitulată "cea mai mare piscină din judeţul Galaţi", zona, cu terasă şi foişor, adună zeci de maturi şi copii din comună, dar şi oameni care vin din alte localităţi. În weekend, la zona de agrement vin peste o mie de persoane.

Taxa de intrare la bazin este, de altfel, asemănătoare cu cele din Galaţi: 30 de lei pentru maturi şi reduceri de preţ pentru copii şi adolescenţi.

Citit 95749 ori Ultima modificare Joi, 16 August 2018 01:41

5 comentarii

 • postat de Costi
  Luni, 27 August 2018 14:29
  95.77.96.***
  Felicitari primarului Pucheanu....ca a ajuns cel mai slab. In timp ce altii isi fac piscina, la noi, trebuie sa instituim noi semne de circulatie/reguli de prioritate de genul: cine are prioritate la intrarea si la iesirea dintr-o groapa adanca?
  0
  22
  Raportează
 • postat de Uite un Primar gospodar, hai la Galați ca Primar de Galați, că ești tare gospodar !
  Miercuri, 15 August 2018 16:18
  213.233.101.***
  Măi Primar de Valea Mărului, nu vrei matale să candidezi Primar de Galați, că ești tare gospodar, te pricepi să faci afaceri, chiar și cu un privat serios, pentru îmbunătățirea vieții cetățenilor, pentru care ''patronezi'', cu folos ? Nu putem să schimbăm Primarul de Galați, cu cel din Valea Mărului ? Măcar așa de probă, și l-am înhățat .
  2
  49
  Raportează
 • postat de FLORINET
  Miercuri, 15 August 2018 11:28
  82.137.8.***
  Cine naiba se duce pana acolo
  42
  19
  Raportează
 • postat de maricel
  Miercuri, 15 August 2018 10:41
  82.137.14.***
  la galati nu sant bani pentru asa ceva....
  2
  45
  Raportează
 • postat de Ne primiti si pe noi...
  Miercuri, 15 August 2018 00:40
  89.137.225.***
  cei din municipiul european Galati , resedinta de judet ??
  2
  68
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.