PISCINA de la Valea Mărului s-a deschis pentru public. ”Cea mai mare din judeţ” (FOTO)
Foto: Iulia Kelt

PISCINA de la Valea Mărului s-a deschis pentru public. ”Cea mai mare din judeţ” (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(53 voturi)

Chiar dacă trăiesc la peste 60 de kilometri de Galaţi, vălmărenii se pot lăuda cu piscină pentru adulţi, bazin pentru copii, restaurant şi hotel de cinci stele, chiar la ei în localitate.

Piscina este numai bună pentru cei ce vor să facă baie şi să se relaxeze într-o zi caldă de vară, dar reprezintă şi un loc perfect de socializare pentru tinerii din localitate. Astfel, vălmărenii nu mai sunt nevoiţi să meargă în alte localităţi, ci pot să se bucure de vară chiar la ei în localitate. Se pot bronza pe un şezlong, cu muzică bună şi un pahar de "lemon" rece, aşa cum îi zice primarul.

Deşi este o proprietate privată, administraţia locală susţine dezvoltarea bazei de agrement, care contribuie la atragerea venitului, dar şi a vizitatorilor. "Când se vorbeşte de Valea Mărului, se vorbeşte frumos. E un lucru foarte bun pentru oameni. După aia vorbim şi de beneficii economice care vin pentru localitate, la buget. La anumite întâlniri, alţi colegi primari mi-au zis să nu mai postez pe Facebook. Că văd alţi săteni şi spun "Uite că la Valea Mărului s-a făcut piscină. La noi de ce nu se face?", spune, cu mândrie, primarul Virgil Doca.

Deschisă la începutul lunii iunie şi autointitulată "cea mai mare piscină din judeţul Galaţi", zona, cu terasă şi foişor, adună zeci de maturi şi copii din comună, dar şi oameni care vin din alte localităţi. În weekend, la zona de agrement vin peste o mie de persoane.

Taxa de intrare la bazin este, de altfel, asemănătoare cu cele din Galaţi: 30 de lei pentru maturi şi reduceri de preţ pentru copii şi adolescenţi.

Citit 97450 ori Ultima modificare Joi, 16 August 2018 01:41

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.