Un nou lăcaș de cult în satul Cruceanu

Un nou lăcaș de cult în satul Cruceanu
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Construcția bisericii din satul Cruceanu, comuna Rădești, tocmai a fost finalizată, urmând ca recepția să se facă în următoarele săptămâni. În prezent, se execută ultimele lucrări la fațadă şi a mai rămas de realizat pictura interioară, pentru care s-au obținut deja aprobările necesare de la Secretariatul de Stat pentru Culte.

"Investiția, în valoare de 350.000 de lei, a fost realizată cu bani de la bugetul local, iar construcția a început acum un an, sub supravegherea preotului și a echipei din Primăria Rădești", ne-a comunicat primarul Ion Popoiu.

Dintre cei 1.400 de locuitori ai comunei, aproape 95 la sută sunt de religie ortodoxă. Comuna este alcătuită din două sate, Rădești şi Cruceanu, și cătunul Oanca.

Citit 582 ori Ultima modificare Miercuri, 24 Aprilie 2024 06:13

1 comentariu

  • postat de Mihail
    Marți, 09 Aprilie 2024 17:15
    84.118.91.***
    Să fie sănătoși,dar un dispensar de nivel european au ?
    0
    3

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro