O autoutilitară nouă pentru Serviciul de situații de urgență Foltești

O autoutilitară nouă pentru Serviciul de situații de urgență Foltești
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Din martie, la Foltești a intrat în pâine, după ce i s-a făcut recepţia, o autoutilitară Iveco-Cantoni, cu o masă totală admisă de 3,5 tone. Finanţarea de aproape 290.000 de lei provine din fonduri ale Agenţiei pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR).

Proiectul prin care a fost achiziţionată şi-a propus, în mod explicit, “îmbunătăţirea serviciului de voluntariat pentru situaţii de urgenţă prin achiziţia de utilaje”. Camioneta servește acoperirii nevoilor comunei, cum ar fi: colectare de PET-uri sau deşeuri biodegradabile (frunze, crengi, iarbă), transport materiale ȋn caz de avarii la sistemul de alimentare cu apă, dar mai ales pentru serviciul de situaţii de urgenţă. 

”În caz de incendiu, ajută la transportarea mai rapidă a furtunurilor care se cuplează la hidranţi, sau ȋn cazul  inundaţiilor, a sacilor cu nisip etc. Avem o echipă de pompieri formată din voluntari, cei doi instalatori angajaţi ai Primăriei, iar şef SVSU este Petrică Neculache", am aflat de la Primăria comunei.  

Citit 2140 ori Ultima modificare Sâmbătă, 01 Iunie 2024 08:09

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro