Cum poți ajunge la orgasm în același timp cu partenerul. Poziții sexuale recomandate

Cum poți ajunge la orgasm în același timp cu partenerul. Poziții sexuale recomandate
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Să te bucuri de orgasm în acelaşi timp cu partenerul este un moment sublim, extrem de excitant şi care reuşeşte să creeze o legătură puternică între voi doi. Această performanţă este însă destul de greu de atins. Iată câteva poziţii sexuale care-ţi cresc şansele de a avea orgasm în acelaşi timp cu partenerul şi de a trăi senzaţii de neuitat, potrivit clicksanatate.ro.

Prima poziție este „amazoana”, o postură extrem de excitantă pentru ambii parteneri. Femeia trebuie să stea întinsă pe o masă suficient de înaltă încât să ajungă până la pelvisul partenerului său, astfel încât penetrarea să se facă uşor, iar bărbatul să poată să aibă un ritm alert.

Este o poziţie sexuală care îi înnebuneşte pe bărbaţi, doar ideea acesteia şi sunt pe punctul de a ajunge la orgasm, dar îi place şi femeii, mai ales că stă faţă în faţă cu partenerul şi pot astfel să se privească în ochi.

O poziţie sexuală „fierbinte”

Este recomandată avansaţilor. Şi în această situaţie ai nevoie de o masă, însă se schimbă detaliile. Practic, treceți la nivelul următor. Trupurile voastre vor fi şi mai apropiate, iar penetrarea va fi ceva mai profundă. Femeia stă pe masă cu fundul, iar picioarele le va sprijini pe umerii partenerului. El o va susţine de fund în timp ce ea îşi va pune mâinile încolăcite în jurul gâtului acestuia. E atât de excitantă această poziţie, încât şansele ca să ajungeţi amândoi la orgasm în acelaşi timp sunt foarte mari.

Podul

E o poziţie care vă va solicita, însă cu puţin exerciţiu veţi ajunge să fiţi experţi. El va trebui să stea în poziţia pod şi să-şi penetreze partenera atunci când aceasta se va urca pe el. Femeia îşi va ţine mâinile pe pieptul bărbatului, iar picioarele pe podea. Ea e cea care deţine controlul şi care stabileşte ritmul actului sexual.

Aşa că numai de tine depinde să terminaţi amândoi în acelaşi timp. Chiar dacă vi se pare greu de executat, merită să încercaţi. Senzaţiile tari nu se vor lăsa prea mult aşteptate. De încercat doar pentru cei care se află în formă fizică bună.

Penetrarea circulară

Cei care nu sunt aşa curajoşi şi nu vor să încerce ceva ce lor li se pare excentric îşi pot alege o poziţie clasică. De exemplu, ea să stea întinsă şi el deasupra.

De aici mai departe va conduce bărbatul. El va trebui să-şi mişte bazinul în cercuri, cu osul pubian bine lipit de clitorisul ei. Ea va ajunge la orgasm foarte rapid, iar acest gând îl va face şi pe el să termine odată cu partenera sa.

Citit 4154 ori Ultima modificare Sâmbătă, 24 Decembrie 2022 16:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.