Poziţii de sex pentru serile friguroase de iarnă

Poziţii de sex pentru serile friguroase de iarnă
Sursa foto, Pixabay
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Lasă deoparte pijamalele călduroase şi ceaiul opărit, menit să te facă să te simţi mai bine, şi pregăteşte-te pentru o noapte fierbinte alături de iubitul tău. Aceste poziţii de sex te vor ajuta rapid să te încălzeşti în zilele reci de iarnă.

Poziţia fluturelui

Reinventează celebra poziţie a misionarului. Relaxează-te în dormitor, pe pat sau pe masa din bucătărie, în timp ce partenerul îţi sprijină picioarele pe braţele lui viguroase, înainte de a te penetra. Pentru un plus de confort şi un contact mai intens, pune câteva perne mici sub şezut. Din această poziţie, garantat vei uita de frig, scrie clickpentrufemei.ro.

Muntele

Cauţi ceva mai puţin obositor? Această poziţie este perfectă pentru tine. Construieşte un mic munte dintr-un teanc de perne şi aplecă-te în faţă, peste el. Partenerul va îngenunchea în spatele tău şi va penetra din spate. Poziţia este una senzuală, menită să crească rapid temperatura corpului cu câteva grade.

Misionarul puţin altfel

Tu şi partenerul tău staţi în poziţia misionarului, însă iubitul te încalecă efectiv. Dacă vreţi ceva mai extrem, iubitul îşi poate ridica un picior pe umărul tău, pentru o penetrare mai profundă. Deşi nu este cea mai comodă, această poziţie vă va ajuta să vă încălziţi în timp ce experimentaţi noi moduri de a ajunge pe culmile plăcerii.

Faţă în faţă

Din poziţia de îngenunchiat faţă în faţă, penetrarea este mai intensă, iar senzaţia de căldură care vă învăluie corpurile vă va face să uitaţi că afară sunt câteva grade cu minus. Această postură permite, de asemenea, stimularea clitorisului şi mângâierea coapselor.

Pe scaun

Partenerul tău va sta la marginea patului sau pe un scaun robust, cu picioarele depărtate uşor în faţă. Tu stai deasupra lui, cu picioarele apropiate. Poziţia garantează plăceri intense. De menţionat că această poziţie este mai confortabilă pentru tine decât pentru el, dar bărbaţii îndură multe pentru iubitele lor.

Scoică îngheţată

Aşază-te pe o parte, în poziţia ghemuit, în timp ce partenerul stă în poziţia misionarului, în spatele tău. Penetrarea este intensă, iar orgasmul garantat. În plus, în acest fel sigur scapi de senzaţia de frig.

Citit 1689 ori Ultima modificare Sâmbătă, 24 Decembrie 2022 16:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.