Tendințe în machiaj de seară pentru 2023

Tendințe în machiaj de seară pentru 2023
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Frumusețea femeilor nu are granițe temporale, însă trendurile în materie de beauty se schimbă de la o zi la alta! Anul 2023 te va surprinde cu cele mai noi tendințe pentru machiajul de seară, iar dacă ești pasionată de look-uri elegante și îți plac provocările, atunci te invităm să studiezi topul de mai jos, în care am inclus tehnici și idei originale de make-up, care vor transforma evenimentul tău special în unul de neuitat.

Și pentru ca machiajul tău să fie complet, asigură-te că ți-ai comandat toate produsele cosmetice necesare de pe MAKEUP, magazinul online unde vei găsi o varietate mare de produse la cele mai bune prețuri și cu livrare rapidă la tine acasă. Notează-ți adresa și hai să începem!

  1. Smokey eyes în culori vii

A ieși din zona ta de confort înseamnă a îndrăzni să-ți dorești mai mult. Aceeași teorie se aplică și atunci când alegem să realizăm un machiaj de seară smokey eyes mai special, adăugând “artificii” de culoare și ceva sclipici. Știm că varianta clasică este preferată de multă lume, dar suntem siguri că odată ce vei experimenta pigmenții colorați îți vei schimba complet părerea. În linii generale nu există reguli foarte stricte cu referire la culorile pe care ai voie să le aplici în funcție de nuanța ochilor, deoarece tehnicile de make-up au evoluat atât de mult, încât la moment poți cu ușurință să combini texturi, tonuri și nuanțe din diferite game cromatice, astfel încât să creezi un look extravagant. Totuși, noi îți vom oferi cateva sfaturi utile care să faciliteze factorul de decizie. La un machiaj de seară pentru ochi căprui poți adăuga cu încredere nuanțe de cafeniu, smarald, zmeuriu sau roșu, acestea pot fi culori de fundal sau pigmenți strălucitori. Ochii albaștri iubesc culorile gingașe precum maro, argintiu, roz, verde sau piersic, în timp ce ochii verzi ies în evidență datorită nuanțelor de turcoaz, maro, albastru sau violet. De asemenea, nu uita că acestea nu sunt reguli bătute în cuie, deci, dacă deții măiestria de a crea un machiaj superb, poți da frâu liber imaginației. Iar dacă vrei să fii sigură că obții efectul dorit, asigur-te că ai paleta de farduri potrivită, accesând site-ul https://makeup.ro/categorys/2419/.

  1. Eyeliner

Nici un machiaj de seară nu este complet fără eyeliner! Acest accesoriu inconfundabil are o putere atât de mare, el transmite emoții, sentimente și stări, asemenea unui portal imaginar care te transpune într-un univers interior unic. În anul 2023 tehnicile de eyeliner sunt inspirate de  avangardism, diversitate și putere de exprimare. Make-up artiștii prind curaj și încep să experimenteze, astfel apar machiajele cu linii libere, codițe duble, desene tematice și culori intrigante. De asemenea, în topul preferințelor se află modelul de eyeliner tip “sirenă” sau “vulpiță”, care alungește ochii, creând un efect natural de lifting. Acestea conturează frumos forma ochilor, definitivând per total machiajul.

  1. Sprâncene fir cu fir

Aduse în prim plan de către trendul “clean look”, sprâncenele fir cu fir subliniază naturalețea și întinerește chipul. Întreaga teorie constă în stabilirea formei corecte a sprâncenei și completarea spațiilor goale cu fire desenate individual. Realizate cu atenție și acuratețe, acestea sunt capabile să transforme complet machiajul, oferindu-i eleganță și un aspect impecabil. Sprâncenele fir cu fir pot fi realizate cu ajutorul unui marker pentru sprâncene. De obicei acesta are un vârf subțire care trasează cu ușurință linii curate și fine, asemănătoare celor naturale. Totuși, pentru a adăuga puțină intensitate, make-up artiștii nuanțează suplimentar capătul sprâncenei și conturează forma cu un corector, oferind luminozitate.

  1. Buze nude ombre

Dacă ești adepta unui machiaj de seară simplu, atunci cu siguranță vei îndrăgi buzele nude ombre! Această tehnică face senzație și în 2023, totul datorită capacității de a adăuga volum și suculență. Teoria este simplă, înainte de aplicarea produselor folosești un scrub pentru a exfolia pielea, după care hidratezi cu un balsam sau ruj igienic. Îndepărtează excesul lipicios, apoi, cu ajutorul unui creion maro conturezi atent forma buzelor. La această etapă poți să depășești pe exterior conturul, astfel încât să obții un plus de volum. La următoarea etapă, cu ajutorul unei pensule teșite estompează nuanța pe interior, creând o tranziție fină. În final aplici un ruj într-o culoare mai deschisă și îl distribui uniform. La dorință poți completa cu un luciu și Voilà!, obții buze seducătoare în câteva minute.

  1. Glitter

E păcat să nu adaugi măcar câtuși de puțin glitter machiajului tău, crede-ne, el face diferența! Evenimentele festive prin propria definiție înseamnă strălucire și notorietate, așa că nu ai cum să dai greș atunci când folosești un pigment lucios. Pentru a aduce contrast și excentricitate ochilor, aplică un strop de gliter colorat în mijlocul pleoapei, iar în colțul intern folosește un strop de iluminator. Un machiaj de seară cu sclipici devine cu adevărat fenomenal atunci când combini nuanțe ce îți pun valoare privirea!

  1. Ten impecabil

Cel mai mare atu al unui machiaj de seară este aspectul tenului. Acesta este precum pânza pe care se pictează un tablou și trebuie să fie și să arate ideal. Din cauza faptului că pentru acest tip de make-up se folosesc culori îndrăznețe și accente puternice, este musai ca tenul să fie prelucrat cum se cuvine, astfel încât acesta să susțină cu succes combinațiile cromatice, indiferent de intensitatea acestora. Înainte de toate, se recomandă curățarea minuțioasă și hidratarea profundă a pielii. În funcție de efectul și finisaj dorit se aplică o bază matifiantă sau iluminantă, care umple porii și uniformizează relieful epidermei. În ceea ce privește fondul de ten, acesta poate fi aplicat cu ajutorul unui burete sau a unei pensule. Asigură-te că acoperi bine toate zonele, inclusiv urechile, gâtul și decolteul, după care folosește o pudră matifiantă pentru a fixa totul.

  1. Buze roșii

Un clasic fără limite atemporale - rujul roșu nu se demodează niciodată! Este piesa cheie pentru un machiaj de seară fenomenal, care atrage toate privirile și rămâne memorabil. Asortat cu un fard în nuanțe naturale, rujul roșu completează perfect look-ul adăugând rafinament și eleganță. De asemenea, trebuie neapărat să știi că nu orice nuanță de roșu poate fi potrivită pentru tine. Poți să-ți dai seama ce culoare ți se potrivește în funcție de subtonul pielii. Dacă culoarea venelor de la mână este verde, înseamnă ca ai subton cald și te avantajează nuanțele de roșu cu subton portocaliu, iar dacă culoarea venelor este albastră, atunci ai subton rece și trebuie să optezi pentru un roșu cu subton albastru. Această regulă simplă va salva look-ul tău și îți va scoate în evidență trăsăturile.

Este mai simplu decât pare să obții machiajul mult visat. Urmând aceste simple recomandări ai ocazia să arăți impecabil și să atragi toate privirile prin caracterul și frumusețea chipului!

(P)

 

Citit 8104 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00