Cum alegem ghiozdanele pentru copii

Cum alegem ghiozdanele pentru copii
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Când cel mic urmează să înceapă grădiniţa sau şcoala, părinţii cauta prin diverse magazine un model de ghiozdan, dorind să găsească ceva de calitate şi suficient de încăpător pentru toate rechizitele şcolare.

Copii vor prefera întotdeauna ghiozdanele care au imprimate personajele lor favorite. Totuşi, ce ar trebui să ştiţi atunci când plecaţi în căutarea unui ghiozdan pentru cel mic?

Cel mai bine este să alegeţi un ghiozdan potrivit fizicului copilului, pentru ca acesta să-l poată căra cu uşurinţă. De asemenea, partea din spate, care stă lipită de spatele copilului, trebuie să aibă o formă adaptată liniilor corpului şi să fie căptuşită cu un strat subţire de burete. Evitaţi achiziţionarea de ghiozdane care au această parte dintr-un material foarte rigid.

Alegeţi ghiozdane fără prea multe buzunare. De cele mai multe ori, acestea nu fac decât să îi încurce pe cei mici sau să servească drept depozit de resturi. Un ghiozdan cu două compartimente mari şi cu un buzunar exterior pentru pacheţel este excelent.

În sfârşit, asiguraţi-va că ghiozdanul pe care-l doriţi este confecţionat dintr-un material impermeabil şi rezistent şi că poate fi spălat la maşină. 

Citit 1584 ori Ultima modificare Vineri, 26 Mai 2017 18:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.