Cum să nu fiţi înşelat de escroci

Cum să nu fiţi înşelat de escroci

Evaluaţi acest articol
(10 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

InfoCons, organizaţie neguvernamentală care apără drepturile consumatorilor, a oferit o serie de sfaturi pentru a evita să fiţi înşelaţi de escrocii care nu urmăresc decât să se îmbogăţească de pe urma dumneavoastră.
Solicitaţi întotdeauna sfaturi avizate în cazul în care o ofertă implică bani, timp şi angajament. Trebuie să ştiţi că nu există scheme garantate de îmbogăţire rapidă - singurele persoane care se îmbogăţesc sunt escrocii. Nu acceptaţi imediat ofertele sau propunerile. Dacă credeţi că aţi dat peste o oportunitate nemaipomenită, insistaţi asupra acordării unei perioade de timp, pentru a solicita consiliere avizată, înainte de luarea unei decizii. Nu cedaţi bani şi nu semnaţi nimic până ce nu v-aţi documentat şi nu aţi verificat acreditarea companiei cu care aveţi de-a face. Nu vă bazaţi pe recomandări înflăcărate: căutaţi dovezi cu privire la succesul unei companii. Mai degrabă logaţi-vă direct pe website-ul ce vă interesează, decât să faceţi clic pe link-urile dintr-un e-mail. Niciodată nu trimiteţi bani şi nici nu oferiţi date despre cardul de credit sau contul online persoanelor necunoscute şi în care nu aveţi încredere.

Citit 1368 ori Ultima modificare Luni, 28 August 2017 19:16

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.
ATENTIE: Comentariile nu se mai publica automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.