Plantare de copaci şi ecologizare, în Pădurea Gârboavele

Plantare de copaci şi ecologizare, în Pădurea Gârboavele
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Consiliul Judeţean (CJ) şi cunoscuta asociaţie "Mecanturist" şi-au dat mâna pentru o serie de acţiuni de împădurire şi ecologizare a Pădurii Gârboavele. Consilierii judeţeni ai Galaţiului au aprobat, în şedinţa de la finele lunii trecute, un parteneriat între instituţie şi asociaţie, "în vederea desfăşurării unor activităţi de voluntariat privind protecţia şi conservarea mediului înconjurător în Pădurea Gârboavele". Conform acordului, Consiliul Judeţean şi-a asumat obligaţia de a le asigura voluntarilor "materialul săditor, uneltele, sacii menajeri, mănuşile şi alte materiale necesare pentru activităţile de împădurire şi de salubrizare". Acordul de parteneriat a fost încheiat pentru un an şi va putea fi prelungit automat, dacă niciuna dintre părţi nu se va opune. Asociaţia "Mecanturist" Galaţi, înfiinţată în anul 1977, are ca scop punerea în valoare a obiectivelor de interes turistic din toate zonele geografice, ocrotirea florei şi faunei, precum şi protecţia mediului înconjurător.

Citit 4134 ori Ultima modificare Vineri, 13 Aprilie 2018 02:24

2 comentarii

 • postat de Taranu Taran
  Joi, 12 Aprilie 2018 20:55
  93.122.248.***
  Bine ar fi daca domnul Costel Fotea presedinte al Consiliului Judetean Galati si presedinte PSD pe judet sa vina in satul Plesa din comuna Beresti Meria sa vada cum gestioneaza domnul primar PSD starea drumurilor din satul Plesa (asfaltul este macinat de foarte multi ani de la Scoala spre marginea satului , drumul de piatra de langa Posta este cu multe gropi , ...) , domnul primar a castigat mandatele de primar pe lista PSD .
  1
  1
  Raportează
 • postat de Maria
  Joi, 12 Aprilie 2018 14:18
  81.12.149.***
  Un astfel de parteneriat ar trebui realizat şi în oraş, pentru spaţiile verzi din cartiere, acolo unde Ecosalul sau Gospodărire Urbană nu prea ajunge. Se poate face asta cu Asociaţiile de Proprietari şi voluntarii care doresc să schimbe faţa oraşului nostru. Dar lenea din Primărie se pare că e mare!
  P.S. Panoul de la intrarea în Pădurea Gârboavele arată oribil! Până şi aici a pătruns Ciuma Roşie!
  1
  1
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.