În unele cartiere, iarba va fi cosită abia peste două luni!

În unele cartiere, iarba va fi cosită abia peste două luni!
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Veşti nu tocmai îmbucurătoare pentru gălăţeni, care deja se confruntă, în unele cartiere, cu buruieni de până la 50 de centimetri - un metru. Cosaşii Gospodărire Urbană ar putea să ajungă în unele cartiere abia peste două luni. Potrivit directorului societăţii, Bogdan Ardean, în prezent, angajaţii Gospodărire Urbană cosesc iarba în cartierele Micro 19, Micro 20, Micro 21 şi în Dimitrie Cantemir, iar simultan acţionează în parcuri şi pe aliniamentele stradale. Întrebat în cât timp va reuşi societatea să tundă iarba din toate cartierele oraşului, directorul Gospodărire Urbană ne-a declarat că speră ca în două luni şi jumătate să încheie prima etapă de cosire a ierbii în cartierele Galaţiului. Întrebat dacă, în aceste condiţii, este posibil ca în unele cartiere să se acţioneze abia peste două luni, directorul societăţii a răspuns afirmativ. „Din păcate, nu avem destui cosaşi. Astăzi (vineri n.r.), avem la lucru doar 27 de cosaşi, număr insuficient pentru a acoperi toate zonele oraşului în scurt timp. Am ajuns la concluzia că oamenii nu vor să muncească. Vin unii, stau câteva zile şi pleacă. Avem zeci de posturi disponibile la spaţii verzi, am anunţat asta în repetate rânduri, dar prea puţini vin să se angajeze. Am avut doi cosaşi foarte buni din Măstăcani, care, din păcate, au renunţat, motivând că fac naveta murdari şi se uită lumea lung la ei, deoarece nu aveau timp să se schimbe după muncă”, susţine Bogdan Ardean. Directorul societăţii spune că şi-a propus ca în parcuri şi pe aliniamentele stradale să se intervină pentru tunderea vegetaţiei de până la cinci ori în acest sezon, iar în cartiere – de două ori.

Citit 3762 ori Ultima modificare Luni, 07 Mai 2018 11:09

7 comentarii

 • postat de Contra
  Joi, 10 Mai 2018 12:49
  188.24.218.***
  Mai bine ati stropi contra capuselor si tantarilor!
  0
  0
  Raportează
 • postat de Cetatean
  Luni, 07 Mai 2018 06:45
  109.103.173.***
  V-ati pus intrebarea de ce era curatenie inainte??? Nu. Fiecare locatar iesea si isi facea curat in fata blocului. Acum asteapta sa le stranga mizeria care o fac ei. Rusine. Asa zisii ,,propritari,, stau si se uita cum le aduna gunoiul. Apoi iar arunca mizeria lor din casa. Si stau la mancat seminte si bautura.
  3
  6
  Raportează
 • postat de dgi
  Sâmbătă, 05 Mai 2018 21:20
  82.208.137.***
  Cand Puchianu era director la Ecosal era alt primar in functie. Acest primar se plimba prin alte cartiere si parcuri decat cele din Galati. Asa ca el crede ca noi ne sclifosim. Asa jegosi, dupa ce v-am oprit apa calda si vreti sa mai mergeti si in parcuri? parca-l vad zicand. Asa desconsiderare nici primarii comunisti nu s-au riscat sa aiba fata de cetateni. Tot acest superprimar a declarat ca a inceput dezinsectia. Poate pe hartie. Si va fi gata cand vine frigul si mor singuri tantarii. Si atunci v-a zice ca nu da caldura pentru ca a cheltuit banii pe dezinsectie si tuns iarba. Si uite asa mai trece un an si desigur trebuie sa intelegem odata pentru totdeauna ca numai noi ca cetateni suntem vinovati. De ce? Simplu. 18.000 mii au votat prost si restul nu au fost la vot. Meritam umilinta.
  0
  3
  Raportează
 • postat de Romica Tanvuia
  Sâmbătă, 05 Mai 2018 19:52
  82.137.8.***
  Primarul la gratar in Galati? Primarul la plaja in Galati?
  Ce glume bune. Primaru merge sprit la munte si la plaja la Mamaia sau in tarile calde. La Galati ia decat salariul si comisioanele!
  1
  3
  Raportează
 • postat de ss
  Sâmbătă, 05 Mai 2018 18:00
  5.15.220.***
  activitatea de curatenie prin cartiere e an de an tot mai modesta, probabil totul este invers proportional cu marirea salariilor doar vorbim de bugetari, incompetenta absoluta!
  0
  6
  Raportează
 • postat de ne pasa de orasul nostru
  Sâmbătă, 05 Mai 2018 11:59
  95.77.196.***
  ne mananca capusele de vii,scoatem capusele cu zecile de pe hainele copiilor iar animalele de companie nu mai zic;nu si mai fac efectul nici solutiile antiparazitare luate de la farmaciile veterinare;v ati propus sa ne exterminati cu tantarii si capusele,domnule primar cand erati director la ecosal se miscau angajatii mai promt cu dezinsectia acum dorm;poate veti merge la gratar sau plimbari prin parcuri si cand veti ajunge cu copiii la spital muscati de capuse sa vedem ce veti face atunci!?
  0
  14
  Raportează
 • postat de Iancu Jianul
  Sâmbătă, 05 Mai 2018 09:47
  5.13.176.***
  Pentru ca sunteti praff! Trebuia sa le micsorati programul cu 30 de min, nu le scadeati banii.... si le ofereati conditii de igiena... asa se pastreza oamenii buni, nu dand din umeri, Mai multi poti cere si mariri salariale daca vii cu argumente si ai fost remarcat in diverse rânduri! Dar cum, la noi? Nuu... Asa a facut o firma de materiale de constructii, au marit cu 50% salariile... in Ianuarie anul trecut le-au plecat mai mult de jumatate din oameni pe un segment! ;) Unde nu-i cap vai de picioare!
  1
  21
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.