Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
1 comentariu

În perioada 14-25 mai, o campanie de colectare gratuită a deşeurilor electrice şi electronice va avea loc în Tecuci, organizată de Primăria Tecuci și Serviciul Local de Colectare Galați şi susţinută de Asociația Română pentru Reciclare – RoRec.

În săptămâna 14-20 mai, Serviciul Local de Colectare Galați va prelua deșeurile electrice de la persoanele juridice, respectiv de la sedii de firme și instituții, urmând ca în săptămâna 21-25 mai să aibă loc acțiunea de colectare a deșeurilor electrice de la populație. Programul acțiunii de colectare va fi între orele 9,00 şi 17,00.

Pentru deșeurile electrice predate, cetățenii pot câștiga, prin tragere la sorți, unul dintre premiile oferite în cadrul tombolei care va avea loc pe 29 mai, la Primăria Tecuci, începând cu ora 10,00 şi ale cărei premii sunt un frigider și două cuptoare cu microunde.

Citit 1454 ori Ultima modificare Duminică, 13 Mai 2018 18:48

1 comentariu

 • postat de Dina Marți, 15 Mai 2018 09:06 109.96.134.*** Link la comentariu
  0
  2

  Colectarea se face numai in Tecuci ?
  Ar fi bine sa se mearga si prin sate si comune sa se adune deseurile electrice , deoarece locuitorii lor nu le pot transporta la Tecuci sau Galati .

  Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro