Ziua Porţilor Deschise

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Fundaţia „Inimă de Copil” îşi deschide astăzi porţile pentru  părinţii şi dascălii voluntarilor săi liceeni *

„Inimă de Copil” a decis să dedice ziua de sâmbătă părinţilor, dascălilor, profesorilor şi diriginţilor, pentru că aceştia sunt cei care le-au „modelat” tinerilor voluntari caracterele astfel încât se implică şi ajută acolo unde este nevoie de ei.

„Voluntarii sunt alături de copiii noştri din Centrul de zi din Galaţi, unde îi ajută la pregătirea lecţiilor şi le sunt şi modele de comportament şi atitudine, se implică alături de personalul nostru şi îi îndruma pe tinerii cu nevoi speciale în atelierul de art-terapie”.

„Tot ei sunt cei care ne sunt alături să strângem daruri şi să le ducem copiilor din familii sărace în decembrie, ne ajută în organizarea evenimentelor noastre de peste an şi în campania 2 la sută”.

„Pentru că preţuim muncă lor, dedicarea şi entuziasmul lor molipsitor, vrem să împărtăşim realizările voluntarilor noştri cu adulţii din viaţa lor, pe care îi aşteptăm la întâlnirea de sâmbătă”, ne-a declarat Anca-Aurora Chiosea, responsabil comunicare Fundaţia „Inimă de Copil”.

Evenimentul se va desfăşura sâmbătă de la ora 11,00, la sediul Fundaţiei „Inimă de Copil” din Micro 20, strada Furnaliştilor, numărul 24.

Citit 1026 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.