Concerte şi focuri de artificii, de Ziua Marinei

Concerte şi focuri de artificii, de Ziua Marinei
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

De Ziua Marinei, care a coincis şi cu sărbătoarea religioasă de Sfânta Maria, Primăria le-a oferit gălăţenilor un program de distracţie şi voie bună pe Faleza Dunării.

De dimineaţă, s-a desfăşurat o competiţie de pescuit, în cadrul festivalului "Fir Întins", iar după prânz a avut loc concursul de canotci "Descoperă RowMania", organizat de marele canoist Ivan Patzaichin, despre care am scris pe larg în ediţia noastră de ieri.

La ora 16,30, a avut loc deschiderea oficială a spectacolelor de Ziua Marinei. Gălăţenii adunaţi pe faleză au putut să se delecteze, timp de două ore, printre altele, cu parada navelor militare şi civile, intonarea Imnului şi ridicarea Drapelului, urmate de lansarea crucii de flori.

Seara a fost rezervată concertelor. Toţi amatorii de distracţie s-au adunat cu mic, cu mare lângă Parcul "Viva", unde au urcat pe scenă artişti cunoscuţi din România. Solista Irina Rimes, formaţia pop-opera Ad Libitum Voices şi trupa Vunk au făcut atmosferă şi au încântat publicul gălăţean până aproape de miezul nopţii. După ore de cântat şi dansat, gălăţenii au asistat la un spectacol pirotehnic, care a luminat cerul nopţii şi care a durat aproximativ 15 minute, marcând încheierea oficială a festivităţilor de Ziua Marinei.

Citit 1789 ori Ultima modificare Joi, 16 August 2018 19:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.