Atenţie la pericolele din Grădina Publică

Atenţie la pericolele din Grădina Publică
Evaluaţi acest articol
(17 voturi)

În timp ce vă bucuraţi de un pic de linişte şi vă plimbaţi prin Grădina Publică, nu ar strica, totuşi, să mergeţi cu grijă şi să mai aruncaţi, din când în când, o privire deasupra capului. Chiar dacă nu sunt uscate sau putrezite, crengile copacilor din Grădină pot fi pericole ascunse pentru cei care aleg umbra din parc în locul străzilor aglomerate.

Marţi după amiază, un cititor îngrijorat ne-a contactat şi ne-a trimis poze care atrag atenţia supra pericolelor care vă pot pândi, la orice pas, în Grădina Publică. Foarte aproape de alea principală şi de intrarea în parc, drumul era blocat în totalitate de o creangă mare, cel mai probabil căzută recent. Mai bine de o oră, nici un paznic al Grădinii nu a trecut prin zonă, dar părinţi sau bunici însoţiţi de copii au fost destui, aceştia fiind obligaţi să ocolească zona.

Lipsa de îngrijire şi atenţie acordată Grădinii Publice în această vară este evidentă. Parcul este unul dintre cele mai frecventate locuri de promenadă din oraş, dar cu toate acestea siguranţa celor care trec pe aici nu pare a fi o prioritate pentru autorităţi. "Viaţa liberă" a mai atras atenţia asupra pericolelor din Grădina Publică atunci când cititorii noştri s-au plâns că parcul nu este luminat. Sperăm ca, măcar de data aceasta, să se întreprindă ceva.

Citit 5831 ori Ultima modificare Vineri, 24 August 2018 23:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.