Românii din Germania&Franţa şi studenţii noştri

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Românii din Franţa şi Germania, chiar dacă sunt departe de casă, continuă să-şi ajute fraţii mai tineri din România. În această idee, Forumul German-Român Stuttgart şi Club de Bucarest Celidea din Paris organizează sâmbătă, 14 noiembrie 2009, evenimentul “Romanian Career Day 2009 Germania” în Stuttgart.

“Club de Bucarest Celidea”- Paris organizează acest tip de eveniment din anul 2004, cu scopul de a-i sprijini pe tinerii români cu studii superioare din întreaga Europă. “Pentru a asigura continuitatea acestui gen de activitate, Forumul German-Roman Stuttgart a înfiinţat de curând departamentul ˝Romanian Career Center˝”.

“Acesta, prin voluntariat, oferă o platformă interculturală de comunicare între firmele şi specialiştii europeni, punând accentul pe relaţiile romano-germane”, ne-a comunicat domnul Florin Zaheu, preşedintele Forumului German Român din Stuttgart.

Prin manifestarea sa anuală, ˝Romanian Career Day 2009˝ - Departamentul Romanian Career Center - pune la dispoziţie un cadru comun de colaborare şi schimb de experienţă între specialiştii din Germania, Franţa şi România”.

Manifestarea din 14 noiembrie de la Stuttgart va oferi celor dornici posibilitatea de a se implica în mod direct în acest proces de structurare a societăţii civice europene, la care şi noi - românii - suntem chemaţi să participăm.

Cei care doresc mai multe informaţii pot  accesa adresa de web:

www.romanian-career-centre.forum-gerrum-stuttgart.de

Citit 624 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.