Invitaţie la mişcare şi sănătate

Invitaţie la mişcare şi sănătate
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Sâmbătă, 29 septembrie, are loc, pe Faleza Dunării, "Promenada Inimilor 2018", eveniment organizat cu ocazia Zilei Mondiale a Inimii de către rotarienii gălăţeni, în parteneriat cu Fundaţia Română a Inimii.

"Promenada Inimilor" este un proiect menit să încurajeze mişcarea ca mijloc de prevenţie a bolilor cardiovasculare şi, în această idee, organizatorii îi invită pe gălăţeni să iasă, sâmbătă dimineaţă, începând cu ora 10,00, pentru o plimbare pe un traseu accesibil şi de suflet pentru fiecare dintre noi: Faleza inferioară a Dunării, sectorul cuprins între scările de la Elice şi punctul de Trecere bac.

Aflat la a cincea ediţie, acest proiect este centrat, ca în fiecare an, pe dorinţa de a încuraja populaţia oraşului să facă mişcare şi să prevină, astfel, apariţia bolilor cardiovasculare.

Fundaţia Română a Inimii şi Societatea Română de Cardiologie au lansat, în 2013, în România, "Promenada Inimilor", program iniţiat de Fundaţia Irlandeză a Inimii, implementat cu succes în peste zece ţări europene.

Citit 2687 ori Ultima modificare Sâmbătă, 29 Septembrie 2018 13:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.