Invitaţie la mişcare şi sănătate

Invitaţie la mişcare şi sănătate

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
1 comentariu

Sâmbătă, 29 septembrie, are loc, pe Faleza Dunării, "Promenada Inimilor 2018", eveniment organizat cu ocazia Zilei Mondiale a Inimii de către rotarienii gălăţeni, în parteneriat cu Fundaţia Română a Inimii.

"Promenada Inimilor" este un proiect menit să încurajeze mişcarea ca mijloc de prevenţie a bolilor cardiovasculare şi, în această idee, organizatorii îi invită pe gălăţeni să iasă, sâmbătă dimineaţă, începând cu ora 10,00, pentru o plimbare pe un traseu accesibil şi de suflet pentru fiecare dintre noi: Faleza inferioară a Dunării, sectorul cuprins între scările de la Elice şi punctul de Trecere bac.

Aflat la a cincea ediţie, acest proiect este centrat, ca în fiecare an, pe dorinţa de a încuraja populaţia oraşului să facă mişcare şi să prevină, astfel, apariţia bolilor cardiovasculare.

Fundaţia Română a Inimii şi Societatea Română de Cardiologie au lansat, în 2013, în România, "Promenada Inimilor", program iniţiat de Fundaţia Irlandeză a Inimii, implementat cu succes în peste zece ţări europene.

Citit 2145 ori Ultima modificare Sâmbătă, 29 Septembrie 2018 13:12

1 comentariu

 • postat de Galatean Vineri, 28 Septembrie 2018 15:57 95.76.2.*** Link la comentariu
  0
  8

  Repede, pe faleza, alergati, faceti miscare, dimineata pe la cinci, lasati somnul, va dezmeticiti imediat ce coborati scarile monumentale, pline de pisat, peturi, ambalaje si coji de seminte...

  Politia locala + nationala - sectia 1 - dorm in masina in parcarea de la scoala 28, sau pe la biserica Precista; sefii lor ii acopera ca sa-si pastreze posturile!

  Haideti, aveti la indemana cel mai bun medicament - miscarea; pastila cea mai buna - transpiratia, elimina mizeria din corp, grasimi, alcool baut aiurea, oxigeneaza creierul , celulele;

  Cat de inconstienti puteti fi cand langa voi - faleza -aveti cel mai bun doctor..

  Va astept in fiecare dimineata pe la cinci, chiar daca la 66 de ani ma doare cate ceva; dar dupa cinci km de alergare, pot sa va salut din mers voios pe alee, cand, voi, gandiduu-va la cimitir, eu vreau sa zbor...

  Va salut din zbor catre viata...

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.