Moş Nicolae a venit la 124 de copii din familii defavorizate

Moş Nicolae a venit la 124 de copii din familii defavorizate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

De Sfântul Nicolae, 124 de copii din Vânători, Odaia Manolache, Tătarca, Folteşti şi Cavadineşti  au primit, din partea Asociaţiei 4x4 Salvare Recuperare, îmbrăcăminte, jucării, alimente, dulciuri, inclusiv ghetuţe, ale lor nefiind demne de vizita generoasă a Moşului.

Cei mici ştiau povestea copiilor neascultători şi au încercat să fie cât mai cuminţi. Moşul a ocolit, însă, casele lor sărăcăcioase, cu pereţii scorojiţi şi curţile neîngrijite. De nevoie, au învăţat că se poate trăi şi fără Moş, deşi în fiecare seară de 5 decembrie în ochi le învia un licăr de speranţă, care se transforma a doua zi în deznădejde.

Ieri dimineaţă, însă, larma din faţa caselor i-a scos pe toţi afară, mari şi mici, emoţionaţi şi neîncrezători. Pachete pline ochi cu daruri au fost descărcate din maşini de teren, sub privirile lor curioase, în care se oglindeau toate dorinţele neîmplinite şi îndelung tăinuite pentru a nu-şi necăji părinţii. S-au apropiat cu inima cât un purice, înţelegând că Moşul a încercat să-şi ia revanşa pentru toţi anii în care i-a lăsat în uitarea apăsătoare şi ştrangulatoare de visuri.

Citit 1602 ori Ultima modificare Joi, 06 Decembrie 2018 18:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.