Și-a pierdut viața în timp ce lucra la sistemul de canalizare

Și-a pierdut viața în timp ce lucra la sistemul de canalizare
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Accident de muncă în localitatea Ungureni, comuna Munteni. Un bărbat de 27 de ani și-a pierdut viața după ce un mal de pământ a căzut peste el.

Bărbatul lucra la sistemul de canalizare din satul Ungureni în momentul în care malul de pământ l-a acoperit. Conform pompierilor, care au fost solicitați să intervină la fața locului, bărbatul a fost suprins într-un canal adânc de aproximativ patru metri, în care se afla și apă. La fața locului a fost solicitat și un echipaj al ambulanței. Pompierii au lucrat aproximativ o oră și jumătate pentru a putea să îl scoată pe muncitor de sub pământul care l-a acoperit. În momentul în care acesta a fost scos la suprafață, medicii au constatat că nu mai are semne vitale. S-a cerut și ajutorul unui echipaj SMURD, dar și a elicopterului.

”Am fost solocitați să intervenim la un accident de muncă în comuna Munteni. Au intervenit, alături de noi, și cei de la SMURD, dar și echipajul medical de pe elicopter. Din păcate, în ciuda eforturilor, bărbatul nu a mai putut fi salvat, fiind declarat decesul” - Doina Ursu, medic la Serviciul Județean de Ambulanță Galați

Cazul a intrat în atenția celor de la Inspectoratul Teritorial de Muncă Galați, care au demart o anchetă pentru a stabili ce s-a întâmplat cu exactitate în localitatea Ungureni. De asemenea, o anchetă va fi făcută și de polițiști, sub coordonarea unui procuror de a Parchetul de pe lângă Judecătoria Galați, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Citit 4387 ori Ultima modificare Luni, 04 Martie 2019 14:57

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.