Bărbat dezbrăcat, găsit decedat atârnând, cu capul în jos, de gardul unei biserici

Bărbat dezbrăcat, găsit decedat atârnând, cu capul în jos, de gardul unei biserici
Evaluaţi acest articol
(21 voturi)
Un bărbat a fost găsit decedat, atârrnând de gardul bisericii Sf. Parascheva din Galați. Bărbatul, în vârstă de aproximativ 50 de ani, este cunoscut ca fiind un om fără adăpost, era dezbrăcat complet, fiind prins de gard cu capul în jos. Un bărbat care a venit dimineață să deschidă poarta bisericii l-a văzut și a cerut de urgență ajutorul.
 
”Eu când am venit dimineață am deschis porțile, am zis inițial că este un burlan, dar era un om, cunoscut ca fiind fără adăpost. Nu știu ce s-a întâmplat, era atârnat de gard, era dezbrăcat. Așa l-am găsit dezbrăcat. Nu știu ce s-a întâmplat. Vara dormea pe băncile astea pe aici, prin parcuri, mai dormea și pe la niște prieteni. Mai obișnuia să și bea”, ne-a spus Rudolf Dodon, un bărbat care își duce veacul în curtea bisericii.
 
”Am venit dimineață la biserică și l-am văzut. Era un om spânzurat de un picior și cu hainele acolo lângă el, lângă gard. Cred că a fost omorât azi-noapte, că altceva nu avea ce să se întâmple”, ne-a spus un alt gălățean.
 
La fața locului, a ajuns de urgență un echipaj SMURD. ”În cursul dimineții de astăzi, un echipaj SMURD a intervenit pentru un bărbat, care atârna de gardul unei biserici, îmbrăcat foarte sumar, aproape gol. Colegii mei au constatat decesul. Bărbatul se afla cu capul în jos, într-o poziție destul de vicioasă. Probabil a murit din cauza traumatismului cranio-cerebral și a traumatismului de coloană cervicală. Ancheta a fost preluată de poliție”, ne-a explicat dr. Angel Trifan, șeful UPU-SMURD Galați.
 
La fața locului, a ajuns și un echipaj de poliție, dar și criminaliștii, care au început cercetarea la fața locului. Din primele date, se pare că bărbatul ar fi vrut să sară gardul, dar s-a agățat într-o teapă a acestuia și nu s-a mai putut da jos. Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, iar în urma necropsiei se va stabili cauza exactă a decesului. Ancheta poliției este în plină desfășurare, oamenii legii luând în calcul atât o moarte accidentală, cât și varianta unei crime.
Citit 22430 ori Ultima modificare Luni, 21 Ianuarie 2019 01:06

3 comentarii

 • postat de macarie banu
  Luni, 21 Ianuarie 2019 12:28
  78.96.80.***
  pai nu-i asa?!...HOTILOR de hoti le e frica,asa ca au pus gard cu tzepuse sau tzepi.Nu cumva sa le fure cineva ceea ce fura ei.........pacat,ca era un om nu caine.Si chiar caine sa fi fost tot nu cred ca merita asa ceva. Apropo,vedeti si gardurile scolii nr.17 din micro 19.......cat sunt de inalte si ce ditamai tzepii au.Ca sa ce?! sa apere ce?! sa nu intre hotii noaptea sau sa nu iasa copiii ziua?! ....pentru ca nu au voie sa paraseasca incinta scolii chiar in pauza fiind.Halal!
  6
  2
  Raportează
 • postat de Moartea pe uliţă
  Duminică, 20 Ianuarie 2019 06:43
  92.86.50.***
  Corect : "Tâlharul care a atacat un bătrân în centrul oraşului Galați, un fost puşcăriaş de 36 de ani eliberat anul trecut în baza recursului compensatoriu, a fost găsit decedat, atârnând de gardul bisericii Sf. Parascheva din Galați!"
  13
  5
  Raportează
 • postat de George
  Sâmbătă, 19 Ianuarie 2019 13:02
  89.137.30.***
  Semnul Antihristului!
  De ce are biserica ditamai gard cu țepușe periculoase?
  Să nu iasă viciul sau să nu intre virtutea?
  Electrificați-l!
  Sărmanul suflet chinuit de viciu și sărăcie, și-a găsit sfârșitul acolo unde trebuia ajutat.
  Dacă e crimă, s-au înrăit oamenii peste măsură tocmai din lipsa credinței.
  Dacă e accident, să răspundă cine a pus țepușele.
  Dumnezeu să-l ierte!
  12
  53
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.