Bărbat dezbrăcat, găsit decedat atârnând, cu capul în jos, de gardul unei biserici

Bărbat dezbrăcat, găsit decedat atârnând, cu capul în jos, de gardul unei biserici
Evaluaţi acest articol
(21 voturi)
Un bărbat a fost găsit decedat, atârrnând de gardul bisericii Sf. Parascheva din Galați. Bărbatul, în vârstă de aproximativ 50 de ani, este cunoscut ca fiind un om fără adăpost, era dezbrăcat complet, fiind prins de gard cu capul în jos. Un bărbat care a venit dimineață să deschidă poarta bisericii l-a văzut și a cerut de urgență ajutorul.
 
”Eu când am venit dimineață am deschis porțile, am zis inițial că este un burlan, dar era un om, cunoscut ca fiind fără adăpost. Nu știu ce s-a întâmplat, era atârnat de gard, era dezbrăcat. Așa l-am găsit dezbrăcat. Nu știu ce s-a întâmplat. Vara dormea pe băncile astea pe aici, prin parcuri, mai dormea și pe la niște prieteni. Mai obișnuia să și bea”, ne-a spus Rudolf Dodon, un bărbat care își duce veacul în curtea bisericii.
 
”Am venit dimineață la biserică și l-am văzut. Era un om spânzurat de un picior și cu hainele acolo lângă el, lângă gard. Cred că a fost omorât azi-noapte, că altceva nu avea ce să se întâmple”, ne-a spus un alt gălățean.
 
La fața locului, a ajuns de urgență un echipaj SMURD. ”În cursul dimineții de astăzi, un echipaj SMURD a intervenit pentru un bărbat, care atârna de gardul unei biserici, îmbrăcat foarte sumar, aproape gol. Colegii mei au constatat decesul. Bărbatul se afla cu capul în jos, într-o poziție destul de vicioasă. Probabil a murit din cauza traumatismului cranio-cerebral și a traumatismului de coloană cervicală. Ancheta a fost preluată de poliție”, ne-a explicat dr. Angel Trifan, șeful UPU-SMURD Galați.
 
La fața locului, a ajuns și un echipaj de poliție, dar și criminaliștii, care au început cercetarea la fața locului. Din primele date, se pare că bărbatul ar fi vrut să sară gardul, dar s-a agățat într-o teapă a acestuia și nu s-a mai putut da jos. Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, iar în urma necropsiei se va stabili cauza exactă a decesului. Ancheta poliției este în plină desfășurare, oamenii legii luând în calcul atât o moarte accidentală, cât și varianta unei crime.
Citit 22794 ori Ultima modificare Luni, 21 Ianuarie 2019 01:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.