Un nou protest la Prefectură: „Jos labele de pe Justiţie!”

Un nou protest la Prefectură: „Jos labele de pe Justiţie!”
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

„Sclavii lui Dragnea/ Voi sunteți sclavii lui Dragnea,/ Voi sunteți sclavii lui Dragnea”, a fost unul dintre refrenele cântate în această seară, pe esplanada din faţa Prefecturi judeţului Galaţi, de protestatarii gălăţeni.

Aproximativ 50 de persoane au înfruntat frigul și au strigat împotriva guvernanților: „Toader și partidul lui, pușcăriașii neamului!”, „Proasta satului, în fruntea statului!”, „Guvern de secretare şi nulităţi penale!”, „Toader- Gargamel, gunoiul model”.

Nu au lipsit nici mesajele care înfierează abuzurile săvârşite de autorităţi pe 10 august 2018, când au încercat să înăbuşe un protest paşnic: „Cât de javră poți să fii, să gazezi nişte copii?!”, „Jandarmeria apară hoția!”, dar şi clasicul deja „Jos labele de pe Justiție!”.

Manifestanţii şi-au manifestat solidaritatea faţă de magistrați și de independența acestora, dar în special faţă de Codruţa Kovesi. De altfel, imaginea Laurei Codruţa Kovesi, cu mesajul „procuror pentru Europa” şi convingerea: „Corupţia poate fi învinsă! Nu abandonaţi!”, se puteau vedea pe cel mai mare dintre bannerele afişate de manifestanţi.

Citit 3263 ori Ultima modificare Luni, 04 Martie 2019 14:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.