Primii vestitori ai primăverii, la ”Viaţa liberă”

Primii vestitori ai primăverii, la ”Viaţa liberă”
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Originalitatea, expresivitatea şi creativitatea doamnelor şi domnişoarelor din redacţia noastră nu au trecut neobservate la început de primăvară. Am primit un plus de culoare de la vestitori ai primăverii, cărora le mulţumim că s-au oprit, în drumul lor, şi la noi.

Oaspeţii noştri au sosit pe rând, îmbrăcaţi în uniforma spiritului civic, reprezentanţi ai Poliţiei Locale Galaţi, în bunăvoinţa elevelor de la Colegiul de Industrie Alimentară "Elena Doamna" şi în entuziasmul alergătorului de cursă lungă Laurenţiu Cobzaru.

O surpriză frumoasă a venit şi din partea domnului Marian Băilă, care ne-a oferit, nouă, jurnalistelor, dar şi tuturor angajatelor din reţeaua şi administraţia "Vieţii libere", promisiunea unei flori viitoare, lansându-ne provocarea de a o planta şi a o îngriji, încurajând-o să ne bucure mai mult cu viaţa şi energia ei. Mesajul care însoţeşte darul bucură, în aceeaşi măsură, şi sufletul: "O primăvară aşa cum sunteţi voi: uneori capricioase, dar mereu pline de forţa renaşterii şi de căldura pasiunii în tot ceea ce faceţi".

Citit 1717 ori Ultima modificare Duminică, 03 Martie 2019 01:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.