„O jucărie pentru un zâmbet”,

„O jucărie pentru un zâmbet”,
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Intitulată „O jucărie pentru un zâmbet”, campanie umanitară organizata de Oficiul Judeţean de Poştă Galaţi, în perioada 5 noiembrie – 15 decembrie 2009, a luat sfâşit înainte de Crăciun.

Campania a fost sprijinită de Departamentul de femei din cadrul Sindicatului de Poştă Galaţi şi de ziarul nostru, şi a vizat cât mai mulţi copii din familiile nevoiaşe din oraş şi din mediul rural.

La încheierea acestei campanii au fost strânse un număr de 550 de jucării. O parte au fost distribuite cu ajutorul salariaţilor poştali familiilor cu posibilităţi reduse, atât în municipiul  Galaţi, dar şi în mediul rural.

Jucării au fost oferite şi Fundaţiei Familia, Fundaţiei Cuvântul Întrupat, Fundaţiei Inimă de Copil şi Asociaţiei Filantropică “Sfântul Vasile Cel Mare”. Cu siguranţă fiecare jucărie a adus zâmbetul pe chipul copiilor nevoieşi, la care de obicei Moşul uita să mai ajungă.

“Dorim pe această cale să le mulţumim tuturor celor care au răspuns apelului nostru de a aduce o bucurie copiilor din familiile fără posibilităţi  materiale şi care prin gestul lor de a dona jucării au adus un zâmbet pe chipul micuţilor, cu ocazia sărbătorilor de Crăciun”, ne-a declarat domnul Dorin Petrescu, directorul Oficiului Judeţean de Poştă Galaţi.

Le mulţumim şi noi tuturor gălăţenilor care au luat parte la această campanie şi sperăm ca astfel de gesturi să se întâmple cât mai des.

Citit 2363 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.