S-a zdrobit pentru un fir de nailon

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Mare ghinion a avut un pescar gălăţean în vârstă de 32 de ani care aruncase undiţele pe malul Dunării, pe Faleza Inferioară.

Firul i s-a prins într-o salcie, aşa că s-a urcat să-l descâlcească. N-a apucat, pentru că a căzut şi şi-a fracturat coloana vertebrală, suferind în acelaşi timp şi alte fracturi multiple şi răni grave.

„S-a prăbuşit de la şapte metri şi a fost practic zdrobit. Şi-a fracturat sternul în două locuri şi coloana vertebrală la două nivele. Are de asemenea fracturi costale de ambele părţi, fractură de claviculă şi omoplat - deci toate elementele osoase ale cutiei toracice au fost fracturate”.

„E vorba şi despre un traumatism cranian, fractură de antebraţ, iar bărbatul urinează sânge. Dacă îl apeşi pe piele în zona toracelui pârâie, pentru că acolo a intrat aer. Are hematoame în diverse părţi - paravertebral, la nivelul toracelui, extrapleural şi aşa mai departe”.

„Este un om efectiv zdrobit şi din punct de vedere al oaselor şi al muşchilor, dar şi cu unele suferinţe ale organelor interne. Momentan, starea lui este stabilizată”, a precizat purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi, dr. Nicolae Bacalbaşa.

Aflat în secţia de Terapie Intensivă, după incident, bărbatul mai ştia cu siguranţă un singur lucru: fie ce-o fi, el nu renunţă la pescuit. Fir întins, domnule!

Citit 574 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.