Robert Cristian are încă nevoie de sprijin

Robert Cristian are încă nevoie de sprijin
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Orice sumă poate fi depusă în contul  deschis la BCR *

În familia Cristian din Galaţi este mare durere. Fiul cel mic, Robert Cristian, în vârstă de 5 ani şi opt luni, suferă de paralizie cerebrală -  „sindrom ataxopiramidal”. 

„La doar şapte luni, Cristian a fost diagnosticat cu tetrapareză spastică şi de atunci ne luptăm cu boala, spune Maria Cristian, mama lui Robert”.

„Nu putea să-şi ţină capul, să stea în şezut, să se sprijine în picioare, dar cu dragoste  şi ajutor de la Dumnezeu, după un lung şir de spitalizări,  acum copilul poate să-şi ţină capul pe umeri, să stea în şezut, să meargă de mână  şi să spună aproximativ zece cuvinte”.

Rezultatele încurajatoare de până acum i-au dat speranţe acestei familii. L-am văzut şi noi pe Robert şi am constatat că e un copil bine crescut şi îngrijit.

La apelul nostru, din 22 decembrie 2009, s-au adunat în contul lui Cristian 2.200 lei. În continuare, ne alăturăm lui Robert Cristian şi vă rugăm în numele lui să-i dăm o şansă.

Ca să-şi îmbunătăţească starea,  în baza evaluărilor şi a prescripţiilor medicilor, el ar trebui să meargă la o clinică în Ucraina, unde recuperarea costă 3.500 de euro pe şedinţă. Ar fi nevoie de patru şedinţe (dintre care una cu delfini, care e mai scumpă) pe an.

Haideţi să fim solidari cu durerea lui şi să-l ajutăm să ajungă până nu e prea târziu la tratament, fiindcă în vara lui 2009, familia Cristian a încercat să ajungă la această clinică, dar nu a reuşit din lipsă de bani.

Pentru tratamentul pe un an ar fi nevoie de patru şedinţe, ceea ce ar însemna 15.000-16.000 euro. 

Suma nu e  foarte mare darcă suntem solidari cu acest copil. Cei care doresc să-i dea o şansă, pot depune orice sumă în contul RO47RNCB0141032634250001, deschis la Banca Comercială Galaţi.

Cei care doresc sa ia legătura cu familia, pot face acest lucru la  adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Citit 948 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.