Gălăţenii reclamă iar că au rămas în beznă

Gălăţenii reclamă iar că au rămas în beznă
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Am primit la redacţie numeroase sesizări privind lipsa iluminatului public în cartierele oraşului. Mai mult, cetăţenii s-au plâns că au contactat firma care a avut până acum misiunea de a menţine aprinse luminile Galaţiului, SC Flash Lighting Services SA București, şi li s-a răspuns că nu se mai ocupă ei, pentru că a expirat contractul.

Din păcate, după cum am aflat de la Primăria municipiului Galaţi, încă nu s-a reuşit atribuirea contractului în valoare de peste 40,3 milioane de lei, pentru gestiunea iluminatului public în Galaţi. Contract disputat, încă de la finele anului trecut, de Luxten Lighting Company, asocierea Tancrad SRL - El Marp Company SRL - Societatea Filiala de Întreţinere şi Servicii Energetice "Electrica Serv" SA, asocierea Flash Lighting Services SA - MK Ilumination SRL şi asocierea Uniel Serv SRL - Multiprod Energo SRL. Şi ni s-a confirmat că, într-adevăr, contractul cu SC Flash Lighting Services SA București a expirat, motiv pentru care a existat o sincopă de aproximativ o săptămână în mentenanţa iluminatului public.

Primăria susţine că a făcut o nouă prelungire de contract cu această firmă, pentru maxim patru luni de zile, şi că lucrările de întreţinere şi de reparaţii la iluminatul public vor fi reluate.

Citit 2435 ori Ultima modificare Sâmbătă, 13 Iulie 2019 18:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.