Copiii nedreptăţiţi din Vârlezi

Copiii nedreptăţiţi din Vârlezi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Deşi au aceleaşi drepturi ca şi copiii de la oraş, elevii de la Vârlezi sunt trataţi diferit. La ei cornul şi laptele nu ajung niciodată, pentru că se „transformă” pe drum în brânză topită şi biscuiţi.

Asta în cazul fericit. Partea şi mai proastă este când programul „cornul şi laptele” devine brânză topită şi napolitane. Câh! Combinaţie care nu e pe gustul nimănui, nici măcar al excentricilor.

Într-o comună săracă, aşa cum e Vârleziul, programul lapte-corn contează enorm. Şi ştim cu toţii cât de nesănătoasă este brânza topită! Conducerea Şcolii din Vârlezi nu ştie ce să mai facă.

„Elevii noştri nu au fost niciodată egali cu cei de la oraş. Să mănânce brânză topită cu biscuiţi sau napolitane nu e bun deloc”.

„Am anunţat şi la Inspectoratul Şcolar Judeţean. La un moment dat am vrut chiar să le refuzăm. Oare aşa a fost licitaţia, cu brânză topită şi napolitane?”

„La şcoală la Târgu Bujor le aduce mai des lapte. Noi suntem la numai opt kilometri şi nu primim niciodată lapte. Nu e corect”, ne-au declarat reprezentanţii Şcolii Gimnaziale din comuna Vârlezi. Şi au dreptate.

Dar cine îi aude?

Explicaţie foto: Nu ne place brânza topită cu napolitane!

Citit 1118 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.