Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
1 comentariu

311 cupluri de gălăţeni au spus "Da" în faţa ofiţerului de stare civilă pe parcursul lui mai 2019. S-au înregistrat astfel cu 58 de căsătorii mai mult faţă de aceeaşi lună a anului trecut. Tot în mai 2019, conform Direcţiei de Statistică Galaţi, au fost pronunţate 34 de divorţuri, în scădere cu 4 faţă de mai 2018. Anul trecut, cei mai mulţi gălăţeni s-au căsătorit în intervalul iulie - septembire, iar cei mai puţini în perioada ianuarie - aprilie. Numărul divorţurilor, în schimb, a rămas relativ constant indiferent de perioada anului.

Citit 534 ori Ultima modificare Vineri, 09 August 2019 19:01

1 comentariu

  • postat de dex Sâmbătă, 10 August 2019 14:21 89.136.231.*** Link la comentariu
    0
    1

    Cu salariile astea cine naiba isi mai permite sa creasca un copil? Statul nu mai incurajeaza casatoria dar nici patronatul. Oricum statul ar trebui sa nu se bage in casatoriile oamenilor si ei sa aleaga ce vor si cum vor. Statul sa isi vada de fortele armate si dezvoltare economica nu de asternuturi.

    Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro