Refugiu pentru călători, plin de gunoaie

Refugiu pentru călători, plin de gunoaie

Evaluaţi acest articol
(7 voturi)
1 comentariu

În staţia de autobuz Trefo, situată pe bulevardul Coşbuc, în sensul de mers spre Bariera Traian, nu există niciun coş de gunoi stradal. Motiv pentru care, pe banca aflată în refugiul respectiv se află întotdeauna ambalaje, sticle de plastic goale sau alte gunoaie provenite de la oamenii care aşteaptă autobuzul. Este drept că, în cazul de faţă, lipsa educaţiei cântăreşte greu, dar la fel de adevărat este că nu este nicio logică între existenţa a două coşuri de gunoi vizavi, pe cealaltă parte a bulevardului, la o distanţă mică unul faţă de altul şi absenţa lor în refugiul menţionat. Având în vedere întârzierile înregistrate uneori de mijloacele de transport în comun gălăţene, care le permit oamenilor să servească diverse gustări, poate că nu ar fi rău, totuşi, ca aceste coşuri stradale să nu mai lipsească din staţii.

Citit 849 ori Ultima modificare Sâmbătă, 10 August 2019 23:02

1 comentariu

 • postat de Galatean Vineri, 09 August 2019 11:50 78.96.81.*** Link la comentariu
  0
  7

  Da, lipsa cosurilor de gunoi, care, probabil, au fost, dar distruse, asa cum se intampla in tot orasul!

  Daca mergeti dimineata pe faleza inferioara, o sa va stricati placerea de jogging, care, pe parcursul pistei, in loc de pubele frumos aranjate, puse la locul lor, le vedeti demontate, distruse, iar continutul imprastiat langa, sau pe alee!

  Iar pe baza superioara a scarii, zac pet-uri, ambalaje de hartie sau plastic, desi in stanga si dreapta scarii, pe alee, sunt montate pubele, la o anumita distanta, greu pentru tineretul patriei de astazi sa duca gunoaiele...

  Nu s-a gandit nimeni pana acum sa puna un cos de gunoi chiar in dreptul scarii, la "botul" nesimtit al acestor tineri prost educati, sa vedem, chiar atat de mare este nesimtirea!???

  Si nici politia locala nu prea trece prin zona, decat in masini, sa dea amenzi pe bune, meseria lor de baza, ca odata ce vii in zona cu masini bengoase, poti plati si amenzi, desigur suportate de babacii a caror progenituri, din gura carora auzi numai prostii si expresii care ar usca si vegetatia din jur...

  Pacat de aceste scari monumentale, degradate pe zi ce trece de acesti copii needucati, care, zilnic, scot cate o placa, incercandu-si puterile, construite si lasate de parintii si bunicii nostri, unor nemernici aflati,vremelinic, in fruntea orasului, afisand incompetenta, neputinta si ticalosia unei generatii a distrugerilor in acest oras!

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.