Bănci noi în zona centrală a oraşului (FOTO)
Foto: Anca Melinte

Bănci noi în zona centrală a oraşului (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)

În noiembrie se împlineşte termenul de finalizare anunţat de autorităţi pentru întreaga modernizare a zonei centrale a oraşului, de la Potcoava de Aur şi esplanada din faţa Hotelului "Danube Stars" până la Romarta şi Spicu.

Gălăţenii care locuiesc în zonă au putut observa recent crearea unor alveole pe suprafaţa dalată de la Spicu. Potrivit Primăriei, vor fi plantaţi puieţi, arbuşti, dar şi plante ornamentale. În zona Romarta, au apărut câteva bănci, dintre care una, cu un aspect oarecum neobişnuit, atrage în mod deosebit atenţia. Conform autorităţilor, urmează să mai fie aduse şi alte obiecte de mobilier urban.

"Zona centrală a prins contur. Suntem la un procent de 80-85 la sută implementare. În ceea ce priveşte pasajul, în primăvară vor fi aduse cupolele care vor da elementul de senzaţional şi vor închide cumva imaginea aceasta de centru modern, updatat la nevoi pe principii moderne.

La fel ca la Parcul Eminescu, dacă până la finalizare erau o groază de contestatari, când au văzut proiectul realizat, ce-a avut în cap arhitectul, corul bocitoarelor a cam dispărut. La fel va dispărea şi aici, pe măsură ce înaintăm şi se implementează proiectele", a declarat primarul Ionuţ Pucheanu, în emisiunea "Deschide lumea", la Realitatea Tv Galaţi-Brăila.

Citit 5457 ori Ultima modificare Vineri, 18 Octombrie 2019 19:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.