Bănci noi în zona centrală a oraşului (FOTO)

Bănci noi în zona centrală a oraşului (FOTO)

Anca Melinte
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)
5 comentarii

În noiembrie se împlineşte termenul de finalizare anunţat de autorităţi pentru întreaga modernizare a zonei centrale a oraşului, de la Potcoava de Aur şi esplanada din faţa Hotelului "Danube Stars" până la Romarta şi Spicu.
Gălăţenii care locuiesc în zonă au putut observa recent crearea unor alveole pe suprafaţa dalată de la Spicu. Potrivit Primăriei, vor fi plantaţi puieţi, arbuşti, dar şi plante ornamentale. În zona Romarta, au apărut câteva bănci, dintre care una, cu un aspect oarecum neobişnuit, atrage în mod deosebit atenţia. Conform autorităţilor, urmează să mai fie aduse şi alte obiecte de mobilier urban.
"Zona centrală a prins contur. Suntem la un procent de 80-85 la sută implementare. În ceea ce priveşte pasajul, în primăvară vor fi aduse cupolele care vor da elementul de senzaţional şi vor închide cumva imaginea aceasta de centru modern, updatat la nevoi pe principii moderne.
La fel ca la Parcul Eminescu, dacă până la finalizare erau o groază de contestatari, când au văzut proiectul realizat, ce-a avut în cap arhitectul, corul bocitoarelor a cam dispărut. La fel va dispărea şi aici, pe măsură ce înaintăm şi se implementează proiectele", a declarat primarul Ionuţ Pucheanu, în emisiunea "Deschide lumea", la Realitatea Tv Galaţi-Brăila.

Citit 4520 ori Ultima modificare Vineri, 18 Octombrie 2019 19:59

5 comentarii

 • postat de Stroe Joi, 24 Octombrie 2019 12:58 188.24.255.*** Link la comentariu
  0
  4

  Petul acela din fotografie arata care va fi relala destinatie a acestor banci - cosuri de gunoi!

  Raportează
 • postat de Carmen Joi, 24 Octombrie 2019 09:47 5.13.186.*** Link la comentariu
  0
  5

  O administratie fara nicio idee de planificare si urmarire a unui proiect,

  Au "intrat" cu daramatul si sapatul peste tot, nu termina nimic si se apuca de alta groapa in capatul celalalt, dupa care vine termenul si daca nu se amana finalizarea atunci se aplica vorba cea sfanta "las'ca merge si asa" si gata.

  Sau, daca sustin cei responsabili ca ei fac bine si asa trebuie, inseamna ca urasc si oamenii si orasul. Ca tot ce fac e parca in ciuda tuturor.

  Raportează
 • postat de Tecucean Marți, 22 Octombrie 2019 09:54 82.137.8.*** Link la comentariu
  0
  9

  Bănci urâte fără spătar şi foarte incomode şi foarte scumpe

  Vreţi confortabile atunci la terasele care au muşcat vertiginos din parcuri


  Bleaahhh

  Raportează
 • postat de macarie banu Vineri, 18 Octombrie 2019 22:03 95.76.3.*** Link la comentariu
  1
  19

  Frumos. ok.........vedeti insa ca ceva idioti au inceput sa fure deja lemnul bancilor din statiile de autobuz/tramvai,recte,pe Otelarilor.Oare de ce au asteptat atat?!.....totul trebuie distrus,murdarit,stricat in orasul asta.Cine va lua masuri?!.......

  Raportează
 • postat de Grigore Vineri, 18 Octombrie 2019 21:50 5.13.191.*** Link la comentariu
  5
  31

  Primarul acesta face misto de oamenii varstnici!

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.